Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

14 березня – День українського добровольця

Дата: 14.03.2024 13:53
Кількість переглядів: 141

В цей день 2014 року перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон в Новій Петрівці для формування першого добровольчого батальйону.

День установлений 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

Сьогодні директорка Братського музею імені М.М. Радкевича Валентина БОГДАН для учнів п’ятих класів Братського ліцею №2 провела патріотичний захід «Ті, що серцем небайдужі», в ході якого ознайомила його учасників з витоками добровольчого руху в нашій державі, з прикладами героїзму та самовідданої боротьби наших Захисників та Захисниць, які за покликом серця стали до лав сил оборони України. Учні виготовили листівки, в яких виразили побажання миру, перемоги та щиру дитячу подяку за щоденний подвиг наших Героїв.

Голови учнівського самоврядування, представники 5-11 класів Братського ліцею №2 хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв і поклали вінок пам’яті та квіти до пам’ятника загиблим землякам під час російсько-української війни.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь