Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чистота та комфорт важливі і у військовий час! В Братській громаді оголошується двомісячник «За чисте довкілля»

Дата: 29.02.2024 13:48
Кількість переглядів: 368

Цьогорічна погода дещо змінила кліматичні пояси. Очікувані в лютому морози та хуртовини не виправдали сподівань синоптиків вже нині. Весна, що йде, радує нас теплими погожими днями. Навколо з’являється перша зелена трава, розквітає першоцвіт. В цей час кожен господар дбає про охайність власної садиби. І хоча деякі скажуть, що хіба до цього благоустрою, коли йде війна, то мушу не погодитись. Чистота та комфорт повинні бути завжди.

Фото без опису26 лютого 2024року на засіданні виконавчого комітету Братської селищної ради, крім інших питань порядку денного, розглядалося досить важливе та актуальне питання, що стосувалось чистоти та порядку селища та його старостинських округів. Рішенням виконкому з 01.03.2024  по 01.05.2024  оголошується двомісячник «За чисте довкілля», з метою приведення в належний санітарний стан території громади, здійснення заходів з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання прибудинкових територій, спортивних та господарських майданчиків, кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів, озеленення та поліпшення стану довкілля, створення нових насаджень, очищення водних джерел, поліпшення естетичного та санітарного стану багатоповерхівок і об’єктів масового перебування та відпочинку населення.

Рішенням передбачено, що керівникам підприємств, установ та організацій, власникам об’єктів торгівлі та сфери послуг незалежно від форм власності, жителям громади невідкладно провести прибирання та впорядкування власних, прилеглих та закріплених територій, вулиць, тротуарів, газонів, парків, дворів від бруду і сміття, облаштувати клумби, висадити дерева. Привести в належний вигляд фасади будівель, кіоски, паркани, підрізати дерева, облаштувати належні підходи до будівель, провести інші роботи з благоустрою.

Рекомендовано жителям багатоповерхівок провести організоване прибирання прилеглих територій та обрізання дерев. Проводити складання гілок, листя та іншого сміття в місцях, погоджених з комунальним підприємством «Водограй».

Кожен має змогу, витративши небагато часу, стати корисним для суспільства і природи, навіть організатором невеличкої акції там, де проживає. У власному дворі, на вулиці, біля під’їзду будинку можна організувати прибирання території чи висадити квіти, кущі та дерева. Зокрема, розповісти дітям, про потребу дбати і піклуватися про природу, підтримувати чистоту довкілля та бережно ставитися до зелених зон на території Братської селищної ради.

 

Селищний голова                                    Неля СОБКО

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь