Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулися засідання постійних комісій Братської селищної ради

Дата: 28.02.2024 15:41
Кількість переглядів: 271

В ході підготовки до проведення тридцятої позачергової сесії восьмого скликання Братської селищної ради, 27 лютого 2024 року відбулися спільне засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, спорту, материнства, дитинства, охорони здоров’я, соціального захисту населення, депутатської діяльності, етики, законності та гласності і постійної комісії з питань планувань бюджету, фінансів та економічної реформи Братської селищної ради та засідання постійної комісії з питань господарської діяльності, підприємництва, земельних відносин, екології, АПК та соціального розвитку села.

В роботі комісій взяли участь депутати селищної ради – члени постійних комісій, селищний голова Неля Собко, секретар селищної ради Світлана Агаркова, заступник селищного голови Наталя Беньковська, начальник п’ятого відділу Вознесенського РТЦК та СП Євген Левченко, начальник Братського відділення поліції №1 Вознесенського РУП ГУНП в Миколаївській області Олександр Марченко, керівники структурних підрозділів Братської селищної ради.

На розгляд учасників засідання для попереднього вивчення та обговорення винесено проєкти рішень тридцятої позачергової сесії. Кожний проєкт рішення пройшов обговорення, під час якого було заслухано посадових осіб, які брали участь в його підготовці, детально вивчено його зміст та враховано наслідки його прийняття. За результатами роботи комісій усі проєкти рішень, які було подано на розгляд депутатів, погоджено до розгляду на сесії селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь