Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Під гаслом - «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО» пройшов ІІ територіальний етап спортивних змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» у Братській громаді

Дата: 22.02.2024 13:38
Кількість переглядів: 251

Братська громада долучилася до всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч», який створений за ініціативи Президента України Володимира Зеленського та реалізується Міністерством молоді та спорту України, Міністерством освіти України та Миколаївською обласною військовою адміністрацією. Його головна мета – залучення школярів до фізичного розвитку, формування у них лідерських якостей через спорт, можливість самовиразитися, відчути командний дух, атмосферу спілкування, дружби, психоемоційна підтримка та можливість подорожувати з командою різними куточками нашої країни. Проєкт охопив 20 областей України та м. Київ. 511 закладів середньої освіти Миколаївщини позмагаються у п’яти видах спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та черліденг.

21 лютого 2024 року на базі Братського ліцею №2 та Братської дитячо-юнацької спортивної школи проведено ІІ територіальний етап «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

В спортивному залі зібрались учні, вчителі фізичної культури, керівники навчальних закладів громади, ветерани освітньої галузі, депутати селищної ради.

Захід розпочався з Державного Гімну України. Учасники та гості вшанували пам’ять загиблих Героїв, які поклали своє життя на вівтар перемоги, заради майбутніх поколінь, свободи та незалежності нашої Батьківщини.

Учасників змагань вітали Братський селищний голова Неля Собко, в.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Братської селищної ради Оксана Засільська.

Подякою голови Братської селищної ради за участь у ІІ (територіальному) етапі «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» відзначено керівників та навчальні заклади, а саме Братський ліцей №1, Братський ліцеюй №2, Новокостянтинівський ліцей, Сергіївську гімназію, Кам'януватську гімназію, Кривопустоську гімназію, Миколаївську гімназію, Улянівську гімназію, Новоолександрівську гімназію та Соколівську гімназію.

Ведуча заходу Наталя Закомірна дала старт зворотному відліку і ІІ територіальний етап розпочався.

Спортивне дійство відкрили своїм виступом команд черліденгу Кам'януватської та Кривопустоської гімназій, яких за активну участь в змаганнях було нагороджено почесними грамотами та цінними подарунками.

Далі свято сили і спорту продовжили змагання з футзалу, баскетболу та волейболу.

По завершенню змагань відбулась церемонія нагородження. Переможці отримали кубки та медалі з рук в.о. начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Братської селищної ради Оксани Засільської.

За результатами змагань з футзалу І місце зайняла команда Братського ліцею №2, ІІ місце зайняла Команда Братського ліцею №1.

З баскетболу: команда Братського ліцею №1 – І місце, команда Братського ліцею №2 – ІІ місце, Новокостянтинівський ліц команда Новокостянтинівського ліцею – ІІІ місце.

З волейболу: команда Братського ліцею №1 – І місце, команда Новокостянтинівського ліцею – ІІ місце.

Проєкт «Пліч-о-пліч» - це про об’єднання, це про підтримку дітей з боку батьків, вчителів, спортсменів, адже дітям для повноцінного розвитку не вистачає живого спілкування, запального спортивного азарту. Завдячуючи Збройним Силам України ми маємо можливість повернути дітей до активного спортивного життя. Під час змагань, їх учасники відчули підтримку та згуртованість, недарма візитівкою сьогоднішнього заходу є гасло «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!». 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь