Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Братській ДПІ проведено зустріч з суб’єктами підприємництва

Дата: 09.01.2024 14:46
Кількість переглядів: 81

В приміщенні Братської ДПІ  проведено зустріч з суб’єктами підприємництва щодо можливостей електронних сервісів податкової служби та подання декларації через електронний кабінет платника податків.

Фото без опису

Податківці розповіли громадянам про можливості електронних сервісів ДПС, як подати звітність в електронному вигляді, в тому числі декларації про майновий стан та доходи  з метою реалізації права на отримання податкової знижки.  Під час такого заходу платники отримали як теоретичні знання, так і практичний досвід щодо заповнення звітності в електронному вигляді.  

Платників податків проінформували, що подати декларацію про майновий стан і доходи з копіями підтверджуючих документів можна віддалено через Електронний кабінет на сайті http://cabinet.tax.gov.ua або через мобільний застосунок «Моя податкова».  

Також висвітлила яку інформацію можна отримати  у сервісі «Моя податкова», який містить наступні  розділи:  

- «Мої дані» - можна отримати інформацію про: адресу реєстрації та фактичне місце проживання, об’єкти оподаткування, обов’язок сплатити суму грошового зобов’язання (ППР),  стан розрахунків з бюджетом;  

- «Послуги» - направлення запиту на отримання відомостей про суми виплачених доходів, подання Податкової декларації про майновий стан і доходи (податкова знижка);  

- «Повідомлення» - доступні: квитанції; відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків; інформація з ДРФО про джерела/суми нарахованого доходу, утриманого та сплаченого податку та військового збору; листи контролюючого органу.     

Частина сервісів застосунку доступні без ідентифікації: перевірка чека, пошук акцизної марки, дані з реєстру платників ПДВ, єдиного податку. Інші сервіси доступні після ідентифікації будь-яким файловим КЕП або хмарним КЕП – ДіяПідпис, SmartID тощо.   

Крім того, щоб швидко і зрозуміло дізнатися про особливості податків і зборів, функціонал електронних сервісів пропонує розділ вебпорталу ДПС "Онлайн-навчання" за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/   

Робота ДПС активно спрямована на розвиток онлайн-сервісів, щоб зробити максимально зручними свої послуги для платників податків.  

В ході даної зустрічі було надано практичну допомогу в поданні декларації про майновий стан для отримання податкової знижки.

Кожному платнику було надано роз’яснення в межах чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь