Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Братській громаді відбулися урочистості з нагоди Дня захисників та захисниць України

Дата: 07.10.2023 08:41
Кількість переглядів: 187

06 жовтня 2023 року в селищі Братське на території Містечка Мрій відбулися урочисті заходи, присвячені Дню захисників та захисниць України.

На концертному майданчику Містечка Мрій, під теплим жовтневим небом, зібралися небайдужі жителі селища, щоб вшанувати подвиг наших захисників та захисниць, які щоденно жертвують собою в ім’я миру в нашій країні, спокою в наших домівках.

На початку дійства було покладено соняхи до композиції «Сила Нескорених». Згадали поіменно кожного загиблого Героя – жителя нашої громади та хвилиною мочання вшанували пам’ять усіх захисників та захисниць, які віддали свої життя заради України.

З привітальним словом до учасників заходів звернулася заступник селищного голови Наталя Беньковська, а вихованці навчальних закладів селища подарували обереги військовослужбовцям роти охорони, які несуть службу в нашій громаді.

Патріотичні пісні та запальні виступи танцювального колективу «Полюшка» (керівник Тетяна Маєр) будинку творчості школярів та юнацтва, учасників художньої самодіяльності будинку культури жіночого ансамблю «Берегиня» (керівник Людмила Золотоноша), Марини Резніченко та молодшого складу ансамблю «Срібні роси», Мирослави Антонової, Анатолія Осипенка, Галини Пастушенко, Влади Краснікової, Вікторії Раткової, Віктора Чудновця, Віктора Міняйленка, Сергія Гризоглазова не тільки підвищили рівень патріотизму, а й підняли настрій глядачам. Тож, дякуємо усім вам, а також ведучій концерту Ірині Бублик, звукорежисерам Вадиму Маєру та Миколі Чередниченку за чудову концертну програму, яка не залишила байдужим жодного з глядачів. Дякуємо колективу публічної бібліотеки за ініціативу плетіння маскуючої сітки для воїнів ЗСУ, до якої могли приєднатися кожен з присутніх.

Наше селище минули активні бойові дії. Відголоски війни до нас доходять у вигляді сирен та сповіщень повітряної тривоги. А ще, коли до нас повертаються наші ГЕРОЇ. Здається, що війна далеко і на «живий коридор» кожного разу приходить все менше людей. Шануйте тих хто зараз на нулі, у самому пеклі, захищає вас від сильного, підступного, безжального ворога. Пам’ятайте тих, хто пішов у вічність заради нашого спокійного життя, заради існування України. Будьте достойними їхньої пам’яті.

Підтримуйте ЗСУ! Разом до Перемоги!

СЛАВА УКРАЇНСЬКИМ ГЕРОЯМ!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь