Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робота з сім’ями Новокостянтинівського старостинського округу

Дата: 14.08.2023 16:15
Кількість переглядів: 216

Директором Братського центру соціальних служб Братської селищної ради Ліною Гризоглаз, фахівцем із соціальної роботи Світланою Силенко та начальником служби у справах дітей Братської селищної ради Іриною Афанасьєвою здійснено об’їзд сімей, що перебувають на обліку Центру та служби у справах дітей, в ході якого здійснено профілактичну роботу щодо недопущення домашнього насильства в сім’ї та надано соціальні послуги відповідно до їх потреб.

Проведено бесіду з батьками щодо належного догляду за дітьми, ведення здорового способу життя та своєчасного лікування/оздоровлення дітей, дотримання санітарно-гігієнічних умов проживання в будинку, оформлення соціальних виплат та налагодження звязків з членами родини та громадою.

Також відпрацьовано сім’ї, у які повернулися діти з інтернатних закладів та сім’ї опікунів/піклувальників, де є загроза потрапляння дітей до інтернатних закладів, з метою належного оцінювання потреб та подальшого соціального супроводу.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь