Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Профілактика робота в шкільному середовищі

Дата: 13.03.2023 16:51
Кількість переглядів: 795

Шкільне навчання – справа, що об’єднує величезну кількість людей. Виявляється, що дуже багато мешканців нашої держави так чи інше пов’язані зі школою. Взаємодія такої групи людей буде ефективною, якщо її організовано за певними правилами. Саме тому кожна школа окреслює правила, які визначають права та обов’язки людей залучених до навчання.

Булінг, або цькування – це агресивна поведінка людей, що виявляється у тривалих, повторюваних діях із метою принизити, залякати, ізолювати від інших людину, яку вибрали жертвою. Це можуть бути штурхання, підніжки, бійки, ляпаси, принизливі погляди й жести, поширення образливих чуток (зокрема за допомогою електронних пристроїв), ігнорування, погрози, шантаж, пошкодження особистих речей, уживання образливих прізвиськ, вимагання грошей тощо. Булінг є протиправною дією за яку закони України передбачають відповідальність.

З метою дотримання правил поведінки в школі та недопущення булінгу серед дітей директором Братського центру соціальних служб Ліною Гризоглаз, практичним психологом Людмилою Бакуменко, начальником служби у справах дітей виконавчого комітету Новомар’ївської сільської ради Альоною Калько та інспектором сектору ювенальної превенції ВП Вознесенського РУП ГУНП в Миколаївській області Галиною Говшею проведено профілактичну роботу 13.03.2023р в Миролюбівському ліцеї Новомар’ївської сільської ради на тему «Профілактика булінгу в шкільному середовищі», «Дотримання правил поведінки та внутрішнього розпорядку в навчальному закладі» серед учнів 3,7 та 8 класів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь