Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Двомісячник по благоустрою: Чисто не там де метуть, а там, де не смітять!

Дата: 09.03.2023 16:56
Кількість переглядів: 877

Хтось сьогодні можливо скаже, що нині це не актуально і крилатий вислів немає сенсу. Мушу не погодитись, бо на території громади військові дії не відбуваються, тому всю свою енергію нині треба спрямувати на підтримку ЗСУ та утриманні у належному стані об’єктів інфраструктури, створення сприятливих умов для життєдіяльності громадян, поліпшення екологічного стану та естетичного вигляду наших установ, вулиць, кладовищ, пам’ятників, узбіччя доріг. Думаю, що це наше спільне бажання і головна мета двомісячника у нашій територіальній громаді, оголошеного із 01 березня по 30 квітня. На засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про основні заходи, що будуть проведені під час двомісячника, зроблено перерозподіл та закріплення територій не лише в селищі, але і на старостинських округах.

Адже чистота й порядок там де ми живемо повинно завжди бути справою не лише комунальних служб,тих хто працює у державних структурах, але і усієї громади, кожного жителя, які активно долучаються до генерального весняного прибирання і Дня довкілля.

Відповідно до розпорядження Вознесенської РВА від 02.02.2023року №11-р «Про організацію суспільно корисних робіт на території Вознесенського району» за погодженням з військовим командуванням було затверджено перелік основних робіт до виконання яких будуть залучатись працездатні особи в тому числі і безробітні.

Комунальники забезпечать вивезення сміття, але висадження дерев та кущів, квітів, приведення до належного стану дворових територій, газонів, зелених зон відпочинку – це справа кожного з нас, і я вважаю, що ми повинні зробити свій внесок у спільну благородну справу, оскільки всі ми - патріоти своєї маленької батьківщини і чистота наших територій, його площ і вулиць, парків і скверів, дворів і будинків передусім залежить від усіх нас.

Давайте виявляти при цьому хазяйновитість і охайність. Будемо ж дбайливими господарями – за доброю українською традицією з приходом весни наведемо лад у нашому спільному домі. Тож об’єднання зусиль всіх небайдужих піде на благо наших населених пунктів та має стати чудовим прикладом любові і шани до тих місць, де ми народилися, де працюємо, де зростають і вчаться наші діти.

Цього року Великдень досить рано, 16 квітня, а за ним прийдуть і поминальні дні. Тому, по можливості, відвідайте своїх рідних на кладовищах, приведіть до ладу могилки. Але не обкладайте їх штучними квітками, що забруднюють довкілля, краще висадіть багаторічні – це ваша данина пам’яті.

Братська селищна рада та її виконавчий комітет запрошує колективи підприємств, установ, організацій усіх форми власності, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, суб’єктів підприємницької діяльності, жителів взяти участь у двомісячнику з весняного прибирання.

Не будьте байдужими, приєднуйтесь до спільної справи, адже чистота кожного населеного пункту починається з чистоти у власному подвір’ї та вулиці. Турбота про чистоту і благоустрій – справа кожного мешканця. Йде війна, але це наш дім і ми повинні про нього дбати. Наші Герої повертатимуться в чисту та охайну громаду.

Перемоги та миру нам. Все буде Україна!

 

Неля Собко, селищний голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь