Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада із старостами старостинських округів селищної ради, керівниками підприємств установ та організацій Братської селищної ради

Дата: 23.02.2023 09:38
Кількість переглядів: 945

22 лютого 2023 року заступник селищного голови Наталя Беньковська провела нараду із старостами старостинських округів селищної ради, керівниками підприємств установ та організацій Братської селищної ради.

На нараду було запрошено старости, діловоди, інспектори старостинських округів селищної ради, керівники та відповідальні особи за ведення військового обліку та роботи зі зверненнями громадян структурних підрозділів, підприємств, установ та організацій  селищної ради, керівники фермерських господарств.

Під час проведення наради було розглянуто низку важливих питань, зокрема:

- Про організацію роботи з ведення органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями військового обліку призовників, військовозобов’язаних, резервісті та організації роботи щодо бронювання військовозобов’язних у військовий час.

З даного питання було заслухано доповіді начальника п’ятого відділу Вознесенського РТЦК та СП Ігоря Амєліна, головного спеціаліста з мобілізаційної та оборонної роботи відділу організаційно-кадрової, правової роботи та інформаційної діяльності апарату селищної ради Світлани Тютюнник, головного спеціаліста відділу земельних та екологічних питань, економіки та АПК селищної ради Володимира Добровольського.

- Про організацію роботи зі зверненнями громадян та основні вимоги виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації».

З даного питання виступила начальник загального відділу апарату селищної ради Альона Шепоренко.

- Про стан мобілізації заборгованості земельного податку з фізичних осіб.

З даного питання заслухано доповідь начальника фінансового відділу селищної ради Ніли Мирненко та начальника Братської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Людмили Власенко.

- Про проведення благоустрою на території громади.

З даного питання доповіли заступник голови селищної ради Наталя Беньковська та начальник Братського відділу Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості Наталя Фабрикова.

За результатами розгляду кожного з питань було проведено аналіз стану справ, визначено основні напрямки роботи та необхідні заходи. Відповідним посадовим особам надано конкретні доручення та встановлено терміни їх виконання.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь