Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Надання соціальних послуг територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Братської селищної ради

Дата: 17.02.2023 08:22
Кількість переглядів: 829

На обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома знаходиться – 103 особи, з них  16 громадян  отримують послуги на платній основі. Обслуговування здійснює 18 соціальних робітників.

З початку року завідувачем відділення Римаренко Н.Г. та соціальним працівником Немченко Л.І. здійснено 5 контрольних перевірок роботи соціальних робітників шляхом виходу до 49 підопічних. Про що складені доповідні записки на ім’я директора терцентру. Проведена нарада з 18 соціальними робітниками, де розглядались результати перевірок та  поставлені завдання на 2023 рік.

Фото без опису

Відділенням організації надання адресної натуральної та грошової допомоги з початку 2023 року надано 71 особам 85 соціальних послуг на загальну суму 2331,98 грн. із них:

- промислові товари 1 особі на суму – 174,50 грн.

- робітником з комплексного обслуговування та ремонту будинків надано - 12 послуг;

- послугами швачки скористалось 15 осіб  на суму – 805,48 грн.;

- послугами перукаря скористалось 50 осіб, які отримали 55 послуг на суму – 1352,00 грн.

Налагоджено постійну співпрацю з відділом соціального захисту населення Братської селищної ради з оформлення особових справ підопічних. З початку року опрацьовано 30 довідок.

В січні місяці 2023 року приймали участь в видачі гуманітарної допомоги для пенсіонерів селища Братське.

В територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Братської селищної ради постійно проводиться робота по збору та видачі речей б/в для внутрішньо переміщених осіб. Надано допомогу 12 особам.

Фото без описуМультидисциплінарною командою було здійснено 9 виїздів під час яких 18 особам надано 36 соціальних послуг: із них ремонтні роботи – 7 особам, перукарські послуги – 6 особам, забезпечення продуктами харчування – 6 особам, прибирання приміщення -15 особам, консультування – 2 особам.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь