Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звітує відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Братської селищної ради

Дата: 10.02.2023 15:34
Кількість переглядів: 687

Протягом тижня з 06 лютого по 10 лютого 2023 року у освітніх закладах проведено заходи до Дня безпечного інтернету. Головні спеціалісти ВОКТМС взяли участь в онлайн-марафоні до Дня безпечного інтернету за підтримки МОНУ та Міністерства цифрової трансформації України, вивчили питання створення безпечного середовища для здобувачів освіти Сергіївського та Новокостянтинівського ліцеїв громади.

Заклади освіти та бібліотека взяли участь у акції «Вареники для воїна», готували смаколики, випічку, малюнки та обереги  для воїнів ЗСУ. Бібліотека виготовила чотири маскувальні сітки.

В музеї ім. М.М. Радкевича проводилися оглядові екскурсії «Історія рідного селища» для внутрішньо переміщених осіб, здійснювалася робота по внесенню в електронну базу експонатів, підготовка до презентації молодіжної виставки «Крок до зірок».

На протязі тижня Братським будинком культури здійснювалася підготовка до конкурсів «Барви надії», «Жінок оспівую красу», «Від Гіпаніса до Борисфена», концерту «З вірою в перемогу» в підтримку воїнів ЗСУ.

Керівники клубних закладів громади взяли участь в обласних онлайн-семінарах «Навчальна онлайн лабораторія для починаючих клубних працівників», «Образи – символи в українській народній творчості» та керівників колективів театрального жанру.


Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь