Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 10.02.2023 13:48
Кількість переглядів: 656

10 лютого 2023 року в Братській селищній раді відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини виконкому Братської селищної ради, яке провела заступник селищного голови Наталя  БЕНЬКОВСЬКА.

На розгляд членів комісії винесено 5 питань щодо необхідності вжиття заходів по соціальному захисту дітей, які залишилися без батьківського піклування на території Братської селищної ради.

По першому питанню порядку денного розглянуто заяву громадянина А. щодо невиконання батьківських обов’язків матір’ю його дітей громадянкою Л. та підготовки висновку про доцільність позбавлення її батьківських прав. Заявник стурбований ситуацією, що мати більше як 6 місяців не опікується дітьми, поїхала у невідомому напрямку, а він мобілізований до ЗСУ. Двоє малолітніх дітей залишилися без батьківського піклування, проживають та виховуються в сім’ї брата. В ході розгляду питання заслухано інформації та розглянуто документи представника старостинського округу та членів комісії.

По другому питанню порядку денного розглянуто заяву громадянина М. щодо вирішення питання захисту прав та інтересів його онуки, яка залишилася без батьківського піклування. Мати дівчинки померла, а батько виїхав до Німеччини. В ході розгляду питання начальником служби у справах дітей Братської селищної ради Іриною АФАНАСЬЄВОЮ зазначено, що на даний час підготовлено позовну заяву до Ленінського районного суду м.Миколаєва про позбавлення батька дитини батьківських прав.

По третьому питанню порядку денного розглянуто питання про необхідність постановки на облік служби у справах дітей Братської селищної ради 2-х малолітніх дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах в результаті невиконання батьківських обов’язків їх матір’ю та затверджено плани соціального захисту дітей.

По четвертому питанню порядку денного розглянуто лист директора Братського центру соціальних служб Братської селищної ради Ліни ГРИЗОГЛАЗ про необхідність взяття під соціальний супровід центру 4 сімей з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах, а також визначено напрямки взаємодії з іншими суб’єктами  соціальної роботи із зазначеними сім’ями.

З даних питань прийняті відповідні рішення та надано рекомендації службам та піклувальникам, встановлено терміни виконання запланованих заходів.


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь