Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Соціальна підтримка сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах

Дата: 08.02.2023 16:25
Кількість переглядів: 850

Соціальна робота з сім’ями, які перебувають в складних життєвих обставинах, є одним з пріоритетних напрямків діяльності центру соціальних служб для сімей/осіб та сімей з дітьми.

В зазначеному напрямку роботи одним з найголовніших чинників є раннє виявлення сімей, які потребують сторонньої допомоги, з метою профілактики сімейного неблагополуччя, своєчасного виявлення проблем та надання відповідної якісної допомоги.

Тому директором Братського центру соціальних служб Ліною Гризоглаз, начальником служби у справах дітей виконавчого комітету Новомар’ївської сільської ради Альоною Калько та працівниками відділу поліції №1 Вознесенського РУП ГУНП в Миколаївській області проведено спільний виїзд по сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах, з метою обстеження умов проживання дітей, наявності продуктів харчування, засобів гігієни та дотримання температурного режиму в житлових приміщеннях.

Під час об’їзду, в Миролюбівському старостинському окрузі, у зв’язку з неналежним виконанням батьківських обов’язків та встановленій загрозі життю дітей, п’ятеро  дітей було вилучено з сім’ї та поміщено в КНП «Братська лікарня» для обстеження та лікування з подальшим  влаштованням до комунального закладу «Центру соціально – психологічної реабілітації Южноукраїнської міської ради». За згодою батьків центром планується робота на повернення дітей в сім’ю.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь