Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гвардія Наступу. Час повертати своє. Приєднуйся до нас.

Дата: 08.02.2023 09:02
Кількість переглядів: 507

<

 

Україна готується остаточно вигнати окупантів зі своєї території. Готується ретельно.  Для виконання цього надскладного завдання нам потрібно постійно посилювати наші спроможності.

Міністерство внутрішніх справ України оголошує про формування кількох додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Вони мають посилити наші сили під час майбутнього наступу.

МВС України, Національна гвардія, Національна поліція та Державна прикордонна служба закликають усіх українців, хто прагне якомога швидше викинути російських загарбників з української землі та звільнити усіх наших людей, вступати до лав нових підрозділів.

«Сталевий кордон» (бригада Державної прикордонної служби України. У лавах підрозділу вже є герої, які захищали кордон з агресором, боронили Азовсталь та воювали на Бахмутському напрямку).

Перші на кордоні, перші в наступі

Приєднуйся до нас

 

«Червона калина» (до лав бригади вже увійшли герої, які брали участь у боях на Донеччині й Луганщині, обороняли Київ)

Червоне полум’я наступу

Приєднуйся до нас

«Лють» (бригада Національної поліції України)

Перетвори свою лють на зброю

Приєднуйся до нас

«Рубіж» (до лав бригади вже увійшли герої, які відстоювали Гостомельський аеропорт, Рубіжне на Луганщині)

Повернемо законні рубежі країни

Приєднуйся до нас

«Спартан» (потужна штурмова бригада, обороняла Харків)

Ми є штурм

Приєднуйся до нас

«Кара-Даг» (кара за Крим, братиме участь у звільненні АРК)

Піднімемо прапор над Кримом

Приєднуйся до нас

«Буревій» (бригада утилізації російських військових)

Бригада утилізації російських військових

Приєднуйся до нас

Окупанте, буря насувається

Час повертати своє

«Азов»  (легендарний підрозділ, один із основних осередків оборони Маріуполя)

Незламні, нескорені, неспинні

Приєднуйся до нас!

Їх формування вже почалося. Кістяк нових бригад складається із офіцерів та солдат, які мають величезний бойовий досвід, та проявили себе найкращим чином на різних ділянках фронту. Доукомплектація нових бригад відбуватиметься винятково з добровольців, високомотивованих патріотів України.

Як це відбувається:

Доброволець приходить у ЦНАП, де йому пропонують 8 бригад на вибір, відповідно до його мотивації та поглядів. Якщо він хоче битися серед поліцейських – йому в «Лють». Якщо йому болить за Крим і він хоче взяти участь у звільненні півострову – тоді йде до «Кара-дагу». Хоче укріпити кордон або воювати в лавах прикордонників – обирає «Сталевий Кордон».

Детальніше про кампанію:

У чому головна різниця між Україною та росією? В нас триває народна війна за свободу та існування держави. Тому в нас так багато добровольців, людей, які воліють повернутись до нормального мирного  життя, хочуть якнайшвидше звільнити нашу землю від загарбників, захистити свої родини і, зрештою, прагнуть помсти за вбитих загарбниками рідних та близьких людей.

Аби посилити українські сили оборони саме у наступальних діях зі звільнення усіх окупованих територій високомотивованими воїнами, держава розпочинає національну кампанію з рекрутингу.

Головне бажання українців цього року – Перемога. Завдяки партнерам і союзникам ми нарощуємо свою військову потугу. Снаряди, зброя, танки, обладнання – ця допомога щоразу зростає. Ми відчуваємо підтримку усього демократичного світу і маємо інструменти для досягнення Перемоги. Вона неодмінно буде. Долучившись до нових підрозділів, кожен може зробити свій внесок у нашу спільну справу та наблизити день Перемоги України.

Важливо: це жодним чином не мобілізація. Це суто добровільний набір.  Кампанія спрямована винятково на найм вмотивованих людей, які добровільно записуються до тих бригад, що найкраще пасують їм за ідеологією та цінностями.

Комплектування цих бригад ґрунтується саме на наборі високомотивованих кадрів. Головний фокус – на особистостях. На людях, які здатні самостійно ухвалювати рішення, мотивованих звільняти українську землю та наших людей.

Для росії люди – це утилізований ресурс, розхідний матеріал. Для України люди – найголовніше, найбільший наш скарб. Людське життя – це наша фундаментальна цінність. Звідси й людиноцентричний підхід до рекрутингу, який проводиться за кращими світовими стандартами.

І нинішня кампанія – яскравий приклад таких підходів. Наш досвід ще у 2014 році показав, що добровольці формують підрозділи, які вирізняються своїм бойовим духом, успіхами, перемогами й досягненнями.

Людей не просто набирають до лав нових підрозділів у структурі МВС. Їм пропонують конкретні й дуже гідні умови служби, можливість отримати професію і досвід, стати частиною великого колективу - українських захисників.

Підрозділи зважатимуть на особисті погляди. Тобто кожен, кого відберуть, потрапить виключно у коло однодумців. Це абсолютно новий підхід, де важливим центром є саме людина, що відповідає українським та європейським цінностям.

Це унікальна можливість отримати досвід, професію, винагороду. Та головне – утилізувати російських окупантів на рідній землі. Стати частиною історичних переможних подій.

Кампанія поширюється на всю територію України. Комунікація нових бригад із добровольцями відбувається у зручній формі з використанням сучасних технологій. 

Спілкування із добровольцями та запис у нові підрозділи структур МВС відбуватиметься у вже звичних нашим громадянам центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП), які найбільш наближені до всіх громад на всій території нашої країни.

Якщо потрібно обміркувати рішення, є запис онлайн. Заповнюється типова анкета кандидата, і згодом підрозділи комплектування зв’язуються із добровольцем для подальшої роботи.

Бригади пропонують умови та вимоги, доброволець визначає, чи вони для нього прийнятні, і розпочинає діалог про працевлаштування.

Головна мета – отримати якісно нові, добре оснащені та підготовлені бойові формування, які будуть посилювати наші сили оборони при виконанні завдань із деокупації усіх українських територій. Працюємо ефективно, злагоджено, жорстко та безжально. Заради якнайшвидшої перемоги України.

В майбутньому цей процес рекрутингу може привести до глибокого реформування підходів до комплектування Сил оборони.

В підсумку ми отримаємо якісно нові бригади, які впишуть переможну сторінку в історію України і світову  історію.

Детальна інформація:

на сайті: storm.mvs.gov.ua.

за телефоном: 0 800 10 00 20 

#ГвардіяНаступу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь