Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Братської селищної ради інформує про проведену роботу

Дата: 06.02.2023 08:32
Кількість переглядів: 671

Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Братської селищної ради інформує про проведену роботу та участь в різноманітних заходах, які відбулися протягом минулого робочого тижня.

Після зимових канікул, школярі розпочали навчально-виховний процес у закладах дошкільної, загальної середньої  та позашкільної освіти у очному та дистанційних форматах.

Головними спеціалістами ВОКТМС вивчено питання  створення безпечного середовища для здобувачів освіти   навчальних закладів громади, здійснено облік дітей з числа внутрішньо переміщених  осіб,  які навчаються в закладах освіти громади, дітей, які перебувають за кордоном, узагальнено інформацію соціальних паспортів  освітніх закладів громади. 

Проведено роботу по укладанню договорів з Южноукраїнським ІРЦ  щодо проведення комплексної оцінки розвитку та психолого-педагогічних, корекційно-розвиткових занять на 2023 рік для дітей з ООП.  

Взяли участь у онлайн нараді управління державної служби  якості освіти з питань  освітньої субвенції, мережі та професійної системи само оцінювання. У навчальних закладах розпочалася реєстрація на  сертифікацію  вчителів початкових класів  для потреб НУШ. 

Здійснено підготовку  матеріалів на сесію Братської селищної ради «Про хід виконання районної програми «Про затвердження розвитку освіти Братської селищної ради на 2021-2025 роки».

Заклади освіти, бібліотека, музей, будинок культури, дитяча мистецька школа   взяли участь у акції  «Вареники для воїна», готували  смаколики та випічку для воїнів ЗСУ.

Працівники публічної бібліотеки поповнювали електронну базу данних, вилучали з фонду книжки згідно рекомендацій Міністерства культури , укомплектували та відправили на обласне управління культури планово-звітну документацію та обслуговували читачів селища. Здійснювали  допомогу  в передачі гуманітарних надходжень,  збирали матеріали та  приступили до  виготовлення  маскувальної сітки.

Керівники клубних закладів громади взяли участь в обласному онлайн семінарі «Етнотрадиції Миколаївщини».

Здійснюється підготовка до обласних конкурсів  розмовного жанру «Барви надій», загальножанрового «Жінок оспівую красу».

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь