Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Надання соціальних послуг відділом соціального захисту Братської селищної ради

Дата: 03.02.2023 14:25
Кількість переглядів: 765

На протязі тижня відділом соціального захисту здійснювався прийом громадян з оформлення різних видів державних соціальних послуг. 

Прийнято 67 заяв, з них:

 - державних соціальних допомог (державна соціальна допомога малозабезпеченим сім 'ям, одиноким матерям, державна допомога сім'ям з дітьми, допомога при народженні дитини, компенсація за догляд на непрофесійній основі та ін.) - 46;

 - субсидій - 16;

 - пільг - 5.

Надано розяснення 121 особі щодо оформлення та  потрібного переліку  документів для відповідного виду допомог та послуг.

Взято участь в  онлайн засіданні координаційної ради з питань сім'ї і жінок при облдержадміністрації.  На якому було розглянуто питання:

-  щодо затвердження  плану з реалізації Державної стратегії забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період  2030 року;

-  щодо координації роботи з питань надання допомоги особам, помтаждалим від домашнього або сескуального насильства, вчиненого представниками держави - агресора;

- про виявлення осіб, які утримувалися або перебували в полоні та можуть бути визнані постраждалими від торгівлі людьми.

Спеціалістами відділу взято участь в навчанні щодо подальшої  роботи в Реєстрі надавачів та оримувачів соціальних послуг та підключення користувачів до тестового середовища ЄІССС з правами доступу до розділу "Надавачі соціальних послуг" РНСП.

Також надавались послуги з оформлення посвідчень багатодітних родин,  членів сімей загиблого, надано роз'яснення щодо комплексних реабілітаційних послуг дітей з інвалідність в Арбузинському центрі комплексної реабілітації.

Проведено робочу зустріч зі старостами  Братської селищної ради щодо моніторингу отримувачів гуманітарної допомоги різних категорій, повноцінного функціонування Пунктів незламності в кожному старостинському окрузі.

Виплачено з місцевого бюджету щомісячну  допомогу інвалідам І групи загального захворювання (ниркова недостатність), які лікуються програмним гемодіалізом  ( 6 осіб), компенсацію фізичним особам, що здійснюють догляд на непрофесійній основі (12 осіб) стипендію особі, що досягла сторічного віку (1 особа) та допомогу на лікування (1 особа).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь