Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада з питань погашення заборгованості із земельного податку та сплата орендної плати за користування земельними ділянками комунальної власності

Дата: 02.02.2023 08:26
Кількість переглядів: 952

Своєчасна сплата податків є важливою складовою нормального функціонування як громади так і країни в цілому. В нашій громаді переважать підприємства та господарства аграрного сектору, тому левова частка надходжень до бюджету громади складають податкові надходження від сільгоспвиробників та землекористувачів. Одним з головним питань, розглянутих на нараді зі спеціалістами відділу земельних та екологічних питань, економіки та АПК було погашення заборгованості із земельного податку за 2022 рік.

Участь у нараді взяли селищний голова Неля Собко, заступник селищного голови Наталя Беньковська, секретар селищної ради Світлана Агаркова, начальник відділу земельних та екологічних питань, економіки та АПК Дмитро Нікітін, керівники старостинських округів, спеціалісти відділу земельних та екологічних питань, економіки та АПК.

Головою селищної ради по кожному старостинському округу проведено аналіз наявної заборгованості зі сплати земельного податку, розглянуто можливі варіанти вирішення даного питання, визначено ряд заходів та напрямки роботи стосовно її погашення.

Також під час наради розглянуто питання щодо сплати орендної плати за земельні ділянки комунальної власності.

За результатами розгляду питань, селищним головою надано відповідні доручення посадовим особам та взято на контроль їх виконання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь