Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада з організації мобілізаційної роботи та обліку військовозобов’язаних в Братській територіальній громаді

Дата: 01.02.2023 11:20
Кількість переглядів: 567

01 лютого 2023 року селищний голова Неля Собко провела нараду з питань організації мобілізаційної роботи та обліку військовозобов’язаних в Братській громаді. У засіданні взяли участь начальник п’ятого відділу Вознесенського РТЦК та СП Ігор Амєлін, заступник начальника-начальник відділення обліково-мобілізаційної роботи п’ятого відділу Вознесенського РТЦК Андрій Романчук, заступник начальника відділення поліції №1 Вознесенського РУП Віталій Гонтарук, заступник селищного голови Наталя Беньковська, секретар селищної ради Світлана Агаркова, інші посадові особи селищної ради, керівники та фахівці старостинських округів.

Нараду відкрили Неля Собко та Ігор Амєлін, які у своїх виступах окреслили напрямки мобілізаційної роботи, які покладено законодавством України на органи місцевого самоврядування.

Андрій Романчук більш детально зупинився на вимогах постанови Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2022 р. № 1487 «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів», яка визначає порядок забезпечення персонально-первинного військового обліку виконавчими органами сільських, селищних, міських рад та ведення ними відповідної документації.

Начальник відділу організаційно-кадрової, правової роботи та інформаційної діяльності селищної ради Світлана Надточей ознайомила посадових осіб старостинських округів з розробленими відділом пам’ятками щодо здійснення мобілізаційної роботи та обліку військовозобов’язаних та роздала їх фахівцям старостинських округів.

За результатами наради надано відповідні доручення посадовим особам селищної ради та старостинських округів, встановлено терміни та взято на контроль їх виконання.


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь