Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча зустріч на тему: «Дискримінація у трудових відносинах»

Дата: 23.01.2023 10:57
Кількість переглядів: 130

18.01.2023 завідувач Братського бюро правової допомоги Василь Чорновалюк та начальниця Братського відділу Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості Наталія Фабрикова провели робочу зустріч на тему: «Дискримінація у трудових відносинах», в рамках якої обговорено актуальні питання та дієві механізми протидії такому явищу, а також специфіку діяльності установ в умовах воєнного стану.  

Так, дискримінації у сфері праці – це нерівні можливості працівників, наділених рівною продуктивністю, або неоднакове до них відношення з боку роботодавців, суспільства і держави, а також свідоме обмеження прав суб’єктів соціально-трудових відносин, що перекриває їм доступ до рівних можливостей на ринку праці.

В разі наявності випадків дискримінації особа має право звернутися до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини зі скаргою, до відповідного територіального підрозділу Державної служби України з питань праці чи до суду.

Крім цього, розглянуто Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання та протидії мобінгу (цькуванню)», який набрав чинності 11 грудня 2022 року, яким запроваджено ряд актуальних змін.

Завідувачем надано для ознайомлення інформаційні матеріали (буклети) на правову тематику системи БПД, візитівки з контактними даними  бюро.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь