Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Завдяки небайдужим жителям нашої громади акція «Подаруй новорічний стіл солдату» відбулася!

Дата: 30.12.2022 11:26
Кількість переглядів: 825

Братська селищна рада та ГО Добробат Братщини регулярно здійснюють поїздки до зони бойових, доставляючи нашим землякам, які боронять нашу країну від ворога, необхідну допомогу. В переддень новорічних свят виникла ідея організувати поїздку на схід для доставки гуманітарної допомоги та смаколиків до святкового столу нашим захисникам – жителям нашої громади, які не зможуть зустріти Новий Рік зі своїми родинами.

На ініціативу відгукнулися установи та організації а також багато жителів нашої громади, запрацював конвеєр з приготування святкових страв. Колектив Братського ліцею №1 приготували котлети голубці, відбивні, холодець, паштети, налисники, посолили сало. Колектив Братського ліцею №2 зробили заготовки для вінегрету та олів’є. Дитячий садок - «Веселка» запекли птицю. Працівники Братської бібліотеки приготували вареники та спекли кекси. Іванівська, Кам’януватська, Сергіївська та Кривопустоська школи теж взяли активну участь в акції.

На ініціативу відгукнулось багато жителів селища Братське та сіл громади. Приносили все що могли: вареники, випічку, домашню консервацію (огірки, помідори, різні салати), а також мандарини, ну який же Новий Рік без них.

29 січня перший поверх приміщення селищної ради наповнився святковими пахощами. Працівники селищної ради зранку взялися до роботи, фасували посилки нашим захисникам на передову. До кожної з них обов’язково клали листи, малюнки, обереги, зроблені вихованцями та працівниками шкіл, позашкільних, бібліотечних закладів.

Святкові посилки було відправлено на два напрямки. Вдень 29 січня відправлено першу автівку до Миколаєва, Херсону та Херсонської області. Щиро дякуємо Іллі Станчеву, який зголосисвя відвести цей цінний вантаж нашим хлопцям.

Ввечері 29 грудня друга автівка повезла посилки до міста Дніпро та до Покровська, Курахового, Солідового Донецької області.

Дякуємо усім небайдужим громадянам, що долучилися до цієї акції та подарували частину свого сімейного тепла нашим захисникам. Наша підтримка для них дуже важлива. Там на сході, в холодному степу, відкривши ці посилки з домашніми святковими стравами вони, хай подумки, опиняться дома, згадають свою маленьку Батьківщину – Братщину.

Тож гуртуємось друзі! Допомагаймо хто як може нашим Збройним Силам України!

Разом переможемо! Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь