Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги сільгоспвиробників! Мінагрополітики спільно з проектом підтримки ЄС запустили онлайн-платформу для підтримки агровиробників – Державний аграрний реєстр

Дата: 16.08.2022 09:02
Кількість переглядів: 179

12 серпня 2022 року Мінагрополітики спільно з проектом підтримки ЄС запустили онлайн-платформу для підтримки агровиробників – Державний аграрний реєстр (ДАР). Українські агровиробники, зареєстровані в ДАР, зможуть подавати заявки на отримання усіх видів підтримки: як за кошти державного бюджету, так і міжнародних грантів або технічної допомоги.

Фото без опису

Станом на сьогодні у Реєстрі вже зареєструвалися 1534 агровиробники. Серед них 16,8% припадає на фізичних осіб, 13,4% на ФОП, 69,9% − юридичні особи.

Серед областей, які лідирують за кількістю реєстрацій − Львівська (19,5%) та Хмельницька (6,5%) області.

«З огляду на це, хотілось би нагадати, що реєстрація проходить у в онлайн-режимі і займає усього кілька хвилин: зручно, прозоро, швидко. Для того, аби зареєструватися в ДАР, потрібно мати індивідуальний цифровий підпис або BankID, вказати свій номер та електронну пошту, а далі система сама підтягне дані користувача з усіх реєстрів», − зазначив заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Башлик.

Щоб подати заявку на участь у програмі підтримки, сільгоспвиробник, що відповідає вимогам програми, має заповнити онлайн-форму, за необхідності додати скан-копії документів, і підписати заявку своїм кваліфікованим електронним підписом. Процес обробки заявки можна відстежувати в персональному електронному кабінеті у ДАР в режимі реального часу.

Доступ до ДАР

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь