Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання оргкомітету з підготовки заходів до Дня Української Державності

Дата: 20.07.2022 13:55
Кількість переглядів: 469

20.07.2022 року селищний голова Неля Собко провела засідання організаційного комітету з підготовки урочистостей до Дня Української Державності.

В роботі оргкомітету також взяли участь заступник селищного голови Наталя Беньковська, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту селищної ради Наталія Коваль, працівники галузей освіти, культури, спорту Братської громади.

Членами оргкомітету надано пропозиції щодо підготовки та проведення урочистостей, приурочених цьому державному святу. Так, в закладах освіти буде запущено хештег «#Ми переможемо» та проведено челендж «Україна понад усе».

28 липня 2022 року в музеї пройде екскурс «Історичні постаті України на шляху до державності». В бібліотечних закладах громади будуть проведені тематичні виставки «Єдина Сильна Неподільна».

В Братській публічній бібліотеці відбудеться презентація історико-краєзнавчого альманаху «Ми з плеяди романтиків, що хочуть змінити світ».

28 липня 2022 року о 18.00 на території Містечка мрій пройде захід «У мирі і любові живи, Україно!» в рамках загальнонаціонального благодійного проєкту «Бій за Україну» під рубрикою «Коли мовчать гармати, музи не мовчать». В рамках акції відбудеться виставка-продаж смаколиків, оберегів, виручені кошти підуть на допомогу ЗСУ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь