Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Допомога нашим землякам, які боронять свободу України на фронті!

Дата: 09.07.2022 12:45
Кількість переглядів: 414

В нашій громаді відносно спокійна ситуація. На початку березня бойові дії впритул наблизились до нашого селища. Завдяки хоробрості бійців Збройних Сил України та ТРО, які відбили ворога з під Вознесенська, Баштанки, Миколаєва, відтіснили його до межі Херсонщини, наша громада продовжує жити під мирним небом.

Цей спокій дається дуже великою ціною, колосальними зусиллями та потребує значних матеріальних ресурсів. З фронту постійно надходять прохання від наших земляків про надання допомоги в придбанні усього необхідного, від транспортних засобів, тепловізорів, безпілотників, до елементарних речей, таких як засоби гігієни, продукти харчування довготривалого зберігання, одягу, тощо.

І ось завдяки родинам Дробітьків, Хізніченків та інших небайдужих жителів нашої громади, Братщина направляє на фронт своїм захисникам три автомобілі Фольксваген. До того ж, ці буси поїдуть на передову не порожні. Вони повезуть на фронт досить велику кількість гуманітарної допомоги, яку зібрали для наших воїнів та люб’язно надали волонтери зі Львова, Яворова, с.Малевичі, Луцька (широкий асортимент засобів гігієни та продуктів тривалого терміну зберігання, супові набори, соки, ліки).

Дякуємо усім небайдужим, справжнім патріотам нашої Держави які долучилися до збору та відправки нашим захисникам такої необхідної допомоги!

Шановна громада! Час згуртуватися! Не залишайтеся осторонь цієї важливої справи. Адже наші земляки на Запорізькому, Херсонському, Миколаївському напрямку, бійці 67 батальйону, 36 бригади потребують ще чотири автомобілі. Також гостра потреба в квадрокоптерах, тепловізорах, засобах зв’язку. Значна допомога йде на 79 бригаду.

Ми мусимо допомогти нашим хлопцям!

Спільними зусиллями наближаймо нашу перемогу! В єдності наша сила!

СЛАВА УКРАЇНІ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь