Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Лекція на тему «Про запобігання безробіттю» в Братській районній філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Дата: 17.02.2022 13:38
Кількість переглядів: 168

16.02.2022 завідувачем Братського бюро правової допомоги  Василем Чорновалюком на базі Братської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості для осіб, які перебувають на обліку в установі прочитано лекцію: «Про запобігання безробіттю».

Фото без опису

Так право громадянина на працю, що включає можливість заробляти собі на життя працею, яку він вільно обирає або на яку вільно погоджується встановлено Конституцією України. Правові, економічні та організаційні основи зайнятості населення України і його захисту від безробіття, а також соціальної гарантії з боку держави в реалізації громадянами права на працю визначає Закон України «Про зайнятість населення».

Присутнім роз’яснено основну термінологію питання та державні механізми забезпечення ефективної зайнятості населення та запобігання безробіттю, зокрема, щодо професійної підготовки,  підвищення кваліфікації і перепідготовки громадян, поновлення їх трудової діяльності та забезпечення їм компенсацій.

Завідувачем бюро також проведено інформаційну кампанію та роздано буклети на правову тематику системи БПД, зокрема, із земельних питань, візитівки з контактними даними бюро.

З метою забезпечення потреб громадян в правовій допомозі 16 лютого 2022 року завідувачем Братського бюро правової допомоги Василем Чорновалюком забезпечено роботу консультаційного пункту доступу до БПД на базі Братської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості, на прийом за консультацією звернулось три особи щодо цивільного та спадкового права, на підняті питання надано обґрунтовані консультації,  відповідні інформаційні матеріали (буклети).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь