Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спільне засідання постійних комісій Братської селищної ради

Дата: 03.02.2022 15:50
Кількість переглядів: 2119

03 лютого 2022 року відбулося спільне засідання постійних комісій з питань  планування, бюджету, фінансів та економічної реформи та з питань освіти, культури, молоді, спорту, материнства, дитинства, охорони здоров'я, соціального захисту населення, депутатської діяльності, етики, законності та гласності.

Участь у роботі комісій взяли голови постійних комісій Роман Підборський та Наталя Закомірна, депутати селищної ради – члени постійних комісій, секретар селищної ради Світлана Агаркова, заступник Братського селищного голови Наталя Беньковська, керівники структурних підрозділів Братської селищної ради.

Під час засідання депутати розглянули проєкти рішень наступної п’ятнадцятої позачергової сесії Братської селищної ради, а саме:

- Про внесення змін та доповнень до рішення №1 від 23.02.2021 року шостої сесії восьмого скликання Братської селищної ради «Про затвердження Програми розвитку освіти Братської селищної ради на 2021-2025 роки».

- Про скасування рішення №34 від 29.09.2021 року одинадцятої сесії восьмого скликання Братської селищної ради «Про ліквідацію Шевченківської початкової школи з дошкільним підрозділом Братської селищної ради Братського району Миколаївської області».

- Про внесення змін до рішення № 3 від 22.12.2021 року «Про бюджет Братської селищної територіальної громади на 2022 рік».

- Про затвердження звіту про виконання бюджету Братської селищної територіальної громади на 2022 рік.

- Про уточнення показників бюджету Братської селищної територіальної громади на 2022 рік.

- Про надання матеріальної допомоги.

- Звіт про роботу постійних комісій селищної ради за 2021 рік.

З даних питань заслухано доповіді:

Коваль Н.М. - начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Братської селищної ради;

Мирненко Н.В. - начальника фінансового відділу селищної ради;

Амросової С.В. - начальника відділу соціального захисту населення;

Підборського Р.Г. - голови комісії з питань  планування, бюджету, фінансів та економічної реформи;

Закомірної Н.М. - голови комісії з питань освіти, культури, молоді, спорту, материнства, дитинства, охорони здоров'я, соціального захисту населення, депутатської діяльності, етики, законності та гласності.

Також, за ініціативи депутатів селищної ради, обраних від Політичної партії «Європейська солідарність», розглянуто клопотання щодо направлення звернення до Президента України, Верховної ради України, КМУ, Ради національної безпеки і оборони України, щодо термінового внесення змін до Державного бюджету України на 2022 рік з метою виділення коштів на фінансування Закону «Про основи національного спротиву».

Членами комісії розглянуто звернення від батьків учнів Братської ЗЗСО І-ІІІ ступенів щодо надання роз’яснень стосовно трансформації, перепрофілювання та зміни назв закладів освіти Братської селищної ради. Обговорення даного питання викликало бурхливу дискусію, в результаті якої прийнято рішення створити відповідну комісію стосовно розгляду даного звернення на чолі із головою комісії з питань освіти, культури, молоді, спорту, материнства, дитинства, охорони здоров'я, соціального захисту населення, депутатської діяльності, етики, законності та гласності селищної ради Н.М. Закомірною. До складу комісії включено депутатів селищної ради та представників відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Братської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь