Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів, установ та організацій Братської громади

Дата: 31.01.2022 11:57
Кількість переглядів: 2127

31.01.2022 р. заступник Братського селищного голови Наталя Беньковська провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів, установ та організацій Братської селищної ради.

Фото без опису

Наталя Беньковська підвела підсумки минулого тижня, проінформувала про результати проведення розширеної наради з очільниками старостинських округів, працівниками культурної та соціальної сфери громади.

Проінформувала про проведену представниками ПРООН та Міністерства цифрових трансформацій України презентацію е-сервісів ДІЯ, які, відповідно до досліджень громадської думки в громаді, відзначили досить високий рівень організації роботи та надання адміністративних послуг ЦНАП Братської селищної ради. Під час презентації учасники отримали багато корисної інформації, а доповідачі за допомогою мультимедійних засобів наочно показали усі переваги користування е-сервісами.

Заступник селищного голови повідомила про підготовку до проведення позачергової сесії Братської селищної ради, та надала слово для доповіді з цього питання секретарю селищної ради Світлані Агарковій.

Світлана Агаркова проінформувала присутніх про заплановану дату проведення позачергової сесії селищної ради, про підготовку до засідань постійних комісій, про порядок денний. Повідомила, що планується розглянути питання стосовно звітів постійних комісій, формування територіальної оборони, трансформації закладів освіти, бюджету та інше. Закликала керівників структурних підрозділів щодо своєчасної підготовки проєктів рішень для розгляду їх на засіданнях постійних комісій.

Начальник фінансового відділу селищної ради Ніла Мирненко проінформувала присутніх про стан надходжень до бюджету. На даний час виконання плану з надходжень за січень 2022 року становить 111,6 %. Доповіла про роботу з декларування доходів, вказала на проблемні питання по старостинських округах.

Начальник служби у справах дітей селищної ради Ірина Афанасьєва та директор Братського центру соціальних служб Ліна Гризоглаз щодо стану роботи з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту селищної ради Наталія Коваль проінформувала присутніх стосовно:

- здачі річного звіту в галузі культури;

- створення центру дозвілля в Братській громаді;

- участі учнів шкіл селищної ради в олімпіадах обласного рівня;

- організації проведення змагань з волейболу, баскетболу та «Козацького гарту».

Директор КП «Братський ринок» Тетяна Височанська доповіла про забезпечення роботи ринку з дотриманням санітарно-гігієнічних, протиепідемічних вимог законодавства та при ускладненні погодних умов.

Начальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ, розвитку інфраструктури та надзвичайних ситуацій Микола Агарков доповів про стан модернізації вузлів обліку газу в навчальних закладах громади.

Директор комунальної установи БЦ ФГ НМ ЗЗОКТМС Світлана Грицан проінформувала учасників наради щодо:

- сталого проходження опалювального сезону закладами освіти селищної ради;

- стану закупівель паливно-мастильних матеріалів для шкільних автобусів;

- забезпечення продуктами харчування навчально-виховних закладів.

Начальник відділу організаційно-кадрової, правової роботи та інформаційної діяльності селищної ради Світлана Надточей доповіла щодо:

- необхідності підвищення кваліфікації службовців органів місцевого самоврядування;

- своєчасного подання декларацій про доходи за 2021 рік посадовими особами селищної ради.

Директор Братського центру надання соціальних послуг Братської селищної ради Оксана Онопрієнко проінформувала присутніх про проведену роботу щодо обслуговування громадян соціальними працівниками.

Начальник відділу надання адміністративних послуг та державної реєстрації Ірина Шукайло доповіла про стан наповнення бази Реєстру територіальних громад.

Керуючий справами, секретар виконавчого комітету селищної ради Дмитро Козиревич доповів щодо підготовки до засідання виконавчого комітету Братської селищної ради та стану дотримання виконавської дисципліни.

Заступник Братського селищного голови Наталя Беньковська наголосила на необхідності суворого дотримання виконавської дисципліни.

Додатково повідомила про:

- роботу щодо створення загонів територіальної оборони;

- проведення виїзних прийомів та сходів громадян в населених пунктах громади;

- забезпечення функціонування вуличного освітлення.

За результатами розгляду на апаратній нараді питань, зроблено аналіз стану справ по кожному з них, надано відповідні доручення та взято на контроль стан їх виконання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь