Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча зустріч директорки Братської районної філії Миколаївського ОЦЗ Наталії Фабрикової з головою Братської ОТГ Нелею Собко

Дата: 13.01.2022 10:32
Кількість переглядів: 971

11 січня 2022 року відбулась робоча зустріч директорки Братської районної філії Миколаївського ОЦЗ Наталії Фабрикової з головою Братської ОТГ Нелею Собко.

Фото без опису

Під час зустрічі Наталія Миколаївна надала інформацію про стан, основні тенденції та процеси на локальному ринку праці, для наближення послуг служби зайнятості до сільського населення, створення доступності на миттєвості реагування на потреби громади та її мешканців у послугах презентувала голові ОТГ оновлений інформаційний банк послуг служби зайнятості як для шукачів роботи так і для роботодавців.

Також  обговорювались питання зайнятості сільських мешканців, у тому числі , як один із важливих напрямків спільної роботи - залучення безробітних до організації громадських робіт . Неля Олександрівна зазначила: «Громадські роботи приносять значну користь, оскільки забезпечують чистоту й порядок у населених пунктах, а ще є джерелом додаткового заробітку для громадян в період пошуку ними постійної роботи, позитивний результат зазначеного напрямку співпраці Братської районної філії Миколаївського ОЦЗ з Братською селищною радою є очевидним,  а отже, співпраця щодо залучення безробітних громадян до участі в громадських роботах буде продовжена і в подальшому».

Під час розмови розглянули шляхи взаємодії щодо реалізації проєкту «Рука допомоги», головними провайдерами якого виступають центри зайнятості, підрозділи соціального захисту і, звісно, керівники ОТГ, які зацікавлені у розвитку своїх громад. Тож маємо потенціал для вирішення багатьох суспільних проблем – безробіття, рівня життя людей, бюджетних надходжень.

Розміщення оновленої інформації на офіційному сайті громади , його інформаційне наповнення щодо діяльності та послуг служби зайнятості - одне з питань, якому соціальні партнери приділили особливу увагу.

Зустріч пройшла у руслі конструктивного діалогу, окреслено шляхи подальшого удосконалення співпраці та соціального партнерства.

 

Братська районна філія Миколаївського ОЦЗ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь