Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт соціальної дії. Це реально?

Дата: 12.01.2022 16:09
Кількість переглядів: 945

Виявляється-так! Під час візиту на округ депутата Верховної ради України Максима Дирдіна було презентовано умови конкурсу міні-проектів в інтересах громад - по 100 тисяч на кожен старостинський округ. В рамках проекту передбачено проведення громадських слухань, які організовує староста, щодо вибору проектів, які потребують фінансування. За результатами рішення мешканців громади (протоколу зборів) пропозиція включається до загального переліку,але вона має відповідати Постанові КМУ №106 від 06.02.2012року. В разі відсутності спільної позиції громади, щодо вибору проекту-рішення приймає староста при погодженні з народним депутатом України.

Обговорення проектів проводиться за участі представників від народного депутата. Бажано провести такі слухання протягом лютого під час звітів старост та представників влади, щоб до 1 березня сформувати пакет документів та направити їх на розгляд.

Контакти: щодо питань організації та проведення зборів – 0977437289 - Сергій Бондарчук (м. Первомайськ), а щодо питань використання коштів – 0965208684 - Ліна Грабар (м. Київ).

Для довідки. Природно виникне питання, а на які об’єкти чи проблемні питання можна використати виділені кошти субвенції? Зокрема - це освітлення вулиць, на потреби комунальних закладів в селах, спорудження дитячих майданчиків, обладнання для будинків культури, та інші потреби громади, що будуть визначені жителями сіл.

В центрі старостинського округу та селах, що входять до старостату будуть встановлені скриньки, куди можна надсилати пропозиції в письмовому вигляді, або надавати їх на електронну адресу селищної ради vidkryta.gromada@gmail.com з поміткою «Конкурс міні-проектів в інтересах громади» із вказаними контактними даними та засобами зворотнього зв’язку.

За результатами наданих пропозицій в березні місяці будуть проведено сходи жителів на старостинських округах, на яких затвердимо обраний проект!

 

Селищний голова                                           Неля Собко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь