Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Залучення кандидатів на створення сімейних форм виховання

Дата: 09.11.2021 08:15
Кількість переглядів: 1106

Відповідно до графіку роботи Братської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості проводився семінар серед  7 безробітних осіб, в якому взяла участь директор Братського центру соціальних служб Братської селищної ради Ліна Гризоглаз та фахівець із соціальної роботи Оксана Мерікова, з метою проведення інформаційної кампанії щодо залучення кандидатів на створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу було проговорено роль сімейних форм виховання в житті дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування з демонстрацією двох відео роликів на дану тему.

Кожна дитина має право на власну родину. Прийомна сім’я це сім’я або окрема особа, яка перебуває у шлюбі, що добровільно за плату взяла на виховання та спільне проживання від 1 до 4 дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Дитячий будинків сімейного типу сім’я це окрема сім’я, що створюється за бажанням подружжя, які беруть виховання та спільне проживання від не менш як 5 дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування Надано координати для звернення бажаючих прийняти на виховання  дитину - сироту, дитину позбавлену батьківського піклування, підтримати її, надати їй сімейне тепло, любов, підтримку та підготовити до самостійного життя. В кінці семінару роздано буклети з інформацією для подальшого звернення бажаючих створити прийомну сім’ю або дитячий будинок сімейного типу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь