Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській облдержадміністрації

Дата: 20.10.2021 13:36
Кількість переглядів: 2382

20 жовтня 2021 року в м. Миколаїв відбулося чергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській облдержадміністрації, за участю управлінь Миколаївської облдержадміністрації, районних державних адміністрацій та територіальних громад області в режимі відео конференції.

Фото без опису

Від Братської селищної ради взяли участь селищний голова Неля Собко, заступник селищного голови Наталя Беньковська, директор комунальної установи БЦ ФГ НМ ЗЗОКТМС Світлана Грицан, головний лікар Братського центру ПМСД Ольга Кузіна, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту селищної ради Наталія Коваль, начальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ, розвитку інфраструктури та надзвичайних ситуацій селищної ради Микола Агарков, начальник фінансово-господарського відділу селищної ради Світлана Малокост, завідувач відділення організації надання адресної, натуральної та грошової допомоги Оксана Головань.

Під час засідання було розглянуто низку важливих питань, зокрема:

1. Про стан готовності територіальної підсистеми ЄДС ЦЗ Миколаївської області до дій в складних погодних умовах осінньо-зимового періоду 2021/2022 року.

Під час обговорення даного питання проведено аналіз:

щодо можливого прогнозу погодних умов осінньо-зимового періоду 2021/2022 року;

щодо стану готовності техніки, створення запасів пально-мастильних матеріалів, посипочного матеріалу, забезпечення водіями, сил і засобів для запобігання виникненню та ліквідації надзвичайних ситуацій у складних погодних умовах осінньо-зимового періоду;

щодо стану готовності органів управління, сил та засобів підпорядкованих ланок територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області до реагування на загрози осінньо-зимового періоду.

2. Про стан підготовки об’єктів житлово-комунального господарства, інших об’єктів критичної інфраструктури до опалювального сезону 2021/2022 року.

3. Про створення на території Миколаївської області пожежно-рятувальних підрозділів для забезпечення місцевої пожежної охорони.

4. Про впровадження заходів техногенної безпеки на потенційно небезпечних об’єктах та об’єктах підвищеної небезпеки, які розташовані на території області. Затвердження Переліків потенційно небезпечних об’єктів області, хімічно-небезпечних об’єктів.

5. Про підбиття підсумків купального сезону 2021 року та стану дотримання вимог Правил охорони життя людей на водних об’єктах України».

В ході засідання було заслухано доповіді представників відповідних служб Миколаївської області, визначено напрями роботи та надано доручення за результатами розгляду кожного питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь