Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підтримка цифровізації державних послуг у громадах Миколаївської (Вознесенська, Арбузинська, Братська, Южноукраїнська) та Кіровоградської областей

Дата: 19.10.2021 17:06
Кількість переглядів: 2500

19.10.2021 р. в Братській селищній раді відбулася робоча зустріч з представником громадської організації «Агентство економічного розвитку» Вікторією Савчук та заступником Братського селищного голови Наталею Беньковською щодо реалізації проєкту з підтримка цифровізації державних послуг. Зі сторони Братської громади в нараді взяли участь начальник відділу надання адміністративних послуг та державної реєстрації Ірина Шукайло та начальник відділу соціального захисту Світлана Амросова. Проєкт охоплюватиме громади двох областей – Миколаївської та Кіровоградської.

Фото без опису

Діяльність відбуватиметься поза межами обласних центрів, у віддалених громадах різного рівня: міських, селищних та сільських громадах.

Основними цільовими аудиторіями в рамках проекту будуть: представники місцевої влади, молодь, люди з інвалідністю, люди старшого віку, одинокі матері/батьки старшого віку, фізичні-особи підприємці, жінки та чоловіки з дітьми молодшого віку.

В проєкті заплановано:

1. Проведення опитування жителів чотирьох громад області. Вивчення рівня користування електронними послугами у громадах, збір відгуків про досвід користування послугами з фокусом на соціальні послуги.

2. Проведення 12 фокус-групових досліджень у громадах. Буде проведено по 3 фокус-групи в громаді. Цей метод буде полягати в поглибленому дослідженні конкретних питань, вислухані болів, бажань жителів місцевих громад щодо електронних послуг та цифрової трансформації в цілому в державі. 

3. Проведення презентації е-сервісів у громадах. Мета – підвищити обізнаність жителів громад, у тому числі вразливих категорій населення в користуванні електронними послугами.

На такі формати планується запросити представників Міністерства цифрової трансформації та використати цей формат як канал комунікації з представниками київських центрів прийняття рішень. За результатами заходу будуть сформовані рекомендації щодо покращення електронних послуг в державі.

Ініціатива реалізується в рамках проєкту «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні» (Проєкт підтримки Дія), що впроваджується ПРООН в Україні за фінансової підтримки Швеції.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь