Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підтримка цифровізації державних послуг у громадах Миколаївської (Вознесенська, Арбузинська, Братська, Южноукраїнська) та Кіровоградської областей

Дата: 19.10.2021 17:06
Кількість переглядів: 2579

19.10.2021 р. в Братській селищній раді відбулася робоча зустріч з представником громадської організації «Агентство економічного розвитку» Вікторією Савчук та заступником Братського селищного голови Наталею Беньковською щодо реалізації проєкту з підтримка цифровізації державних послуг. Зі сторони Братської громади в нараді взяли участь начальник відділу надання адміністративних послуг та державної реєстрації Ірина Шукайло та начальник відділу соціального захисту Світлана Амросова. Проєкт охоплюватиме громади двох областей – Миколаївської та Кіровоградської.

Фото без опису

Діяльність відбуватиметься поза межами обласних центрів, у віддалених громадах різного рівня: міських, селищних та сільських громадах.

Основними цільовими аудиторіями в рамках проекту будуть: представники місцевої влади, молодь, люди з інвалідністю, люди старшого віку, одинокі матері/батьки старшого віку, фізичні-особи підприємці, жінки та чоловіки з дітьми молодшого віку.

В проєкті заплановано:

1. Проведення опитування жителів чотирьох громад області. Вивчення рівня користування електронними послугами у громадах, збір відгуків про досвід користування послугами з фокусом на соціальні послуги.

2. Проведення 12 фокус-групових досліджень у громадах. Буде проведено по 3 фокус-групи в громаді. Цей метод буде полягати в поглибленому дослідженні конкретних питань, вислухані болів, бажань жителів місцевих громад щодо електронних послуг та цифрової трансформації в цілому в державі. 

3. Проведення презентації е-сервісів у громадах. Мета – підвищити обізнаність жителів громад, у тому числі вразливих категорій населення в користуванні електронними послугами.

На такі формати планується запросити представників Міністерства цифрової трансформації та використати цей формат як канал комунікації з представниками київських центрів прийняття рішень. За результатами заходу будуть сформовані рекомендації щодо покращення електронних послуг в державі.

Ініціатива реалізується в рамках проєкту «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні» (Проєкт підтримки Дія), що впроваджується ПРООН в Україні за фінансової підтримки Швеції.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь