Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Братської селищної ради

Дата: 19.10.2021 09:31
Кількість переглядів: 2259

18.10.2021 року проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Братської селищної ради під головуванням заступника селищного голови Наталі БЕНЬКОВСЬКОІ. На порядок денний комісії винесено 4 питання щодо соціально-правового захисту дітей.

Фото без опису

По першому питанню порядку денного розглянуто ситуацію, що склалася в сім’ї громадянина І., жителя смт Братське по вихованню та утриманню 2-х малолітніх дітей. Під час обстеження матеріально-побутових умов проживання сім’ї громадянин І. встановлено, що після пожежі в будинку відсутні умови для проживання, виховання та навчання 2-х малолітніх дітей. Діти та дорослі проживають у одній кімнаті, яка задимлена через несправність груби, стеля потребує ремонту. На ліжках брудна білизна, діти не миті, так як у будинку холодно. Бабуся дітей помічена у вживанні алкогольних напоїв, батько періодично підробляє по найму у людей. За результатами обстеження умов проживання сім’ї громадянина І запропоновано батькові влаштувати 2 дітей до центру соціально-психологічної реабілітації на час проведення ремонту та створення умов для проживання дітей в сім’ї. За результатами обговорення зазначеного питання заступником селищного голови Беньковською Н.О. визначено напрямки роботи Братського центру соціальних служб та служби у справах дітей Братської селищної ради щодо соціального супроводу сім’ї громадянина І.

По другому питанню порядку денного розглянуто заяву громадянки X, жительки с.Микільське щодо призначення опіки над дитиною-сиротою, яка на даний час проживає в її сім’ї. Членами комісії розглянуто документи, які надано заявницею та обговорено результати обстеження матеріально-побутових умов проживання її сім’ї. В обговоренні питання встановлено, що дівчинка, яка потребує опіки має всі необхідні умови для всебічного розвитку та виховання в сім’ї заявниці, буде залучена до відвідування закладу дошкільної освіти.

З даного питання прийнято відповідне рішення.

По третьому питанню порядку денного розглянуто результати соціального супроводу неповнолітньої К., яка народила дитину та влаштована до обласного центру соціально-психологічної допомоги м.Вознесенська разом з новонародженою дитиною в зв’язку із складними життєвими обставинами в сім’ї. В ході соціального супроводу надано допомогу неповнолітній К. у пошуку найманого житла, забезпеченні необхідними меблями, оформленні державної соціальної допомоги, придбанні речей для новонародженої дитини та продуктів харчування. На даний час у житловому будинку створено необхідні умови для повернення неповнолітньої матері з новонародженою дитиною по місцю проживання.

З даного питання прийнято відповідне рішення.

По четвертому питанню порядку денного розглянуто питання про необхідність постановки на облік служби у справах дітей Братської селищної ради 2-х малолітніх дітей та взяття під соціальний супровід Братського центру соціальних служб сім’ї у якій вони виховуються.

З даного питання прийнято відповідне рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь