Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Важливе питання якості питної води

Дата: 08.10.2021 08:23
Кількість переглядів: 2023

У вересні 2021 року Держпродспоживслужбою здійснено позапланову перевірку об’єктів водопостачання Братської селищної ради з відбором зразків питної води для лабораторного дослідження в наступних населених пунктах: с.Зелений Яр, с.Антонове, с.Шевченко, с.Надеждівка, с.Новокостянтинівка, с.Трудолюбівка, с.Новопетровка, с.Мирне, с.Ульянівка, с.Соколівка, с.Камянуватка, с.Сергіївське, с.Михайлівка.

Фото без опису

За результатами отриманого звіту про результати дослідження питної води №003527 п.м./21 від 29.09.2021 року  встановлено, що вода питна, відібрана із систем розвідної мережі не відповідає вимогам ДСанПіНу 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною» за мікробіологічними та санітарно-хімічними показниками.

На сьогодні селищною радою заплановано проведення ряд заходів щодо забезпечення дезінфекційних заходів на водопровідних системах, де виявлено порушення норм по мікробіологічним показникам. Але загальну жорсткість води змінити неможливо. Тож  шановні мешканці селищної ради! Будьте відповідальними та споживайте воду лише після доочистки! Бережіть своє здоров’я.

Нагадуємо, що окрім 4 приватних установок доочистки питної води на території селища працює колективна комунальна установка на території КП «Водограй».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь