Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкування 233-ї річниці селища Братське

Дата: 03.10.2021 18:48
Кількість переглядів: 2647

Наше селище прекрасне завжди. І коли сива зима огортає його сніжним покровом, і коли весна уквітчує його своїм первоцвітом, і коли літо зігріває своїм сонцем, а навкруги буяють стиглі хліба. Та особливо воно прекрасне восени, коли бабине літо віддає своє останнє тепло, а старовинний парк покривається багрянцем. В ці дні братчани традиційно відзначають День народження свого селища.

Та цього року свято було особливе, більш очікуване та бажане, адже 2 жовтня відбулися низка святкових заходів, головним з яких було відкриття «Дитячого містечка мрій».

Ця подія зібрала багато братчан та мешканців інших населених пунктів нашої громади, які прийшли сім’ями - діти, мами, тата, бабусі та дідусі. Усі із захопленням чекали початку свята.

Цікаву, веселу, захоплюючу, пізнавальну програму «Ключ від містечка мрій» підготували працівники Людмила Бешлеул, Лариса Васильєва, Тетяна Маєр та вихованці Будинку творчості школярів та юнацтва. Присутні діти, інколи і їхні батьки, брали активну участь в конкурсах, квестах, естафетах, флешмобах та отримували призи, головним з яких став чарівний ключ від містечка їхньої мрії.

З привітальним словом до гостей свята звернулась селищний голова Неля Собко, яка подякувала усім, хто не словом а ділом доклав зусиль для будівництва та благоустрою цієї чудової локації.

З промовою до братчан звернулись, запрошені на свято, голова Вознесенської районної ради Спартак Гукасян та голова Бузької територіальної громади Юрій Заволока, які побажали нашій громаді плідної роботи, успішного розвитку та процвітання.

З відкриттям містечка мрій привітала присутніх начальник відділу освіти, культури, туризму молоді та спорту селищної ради Наталія Коваль.

Приємно було бачити радість та захоплення на дитячих обличчях, які заполонили всю територію містечка, не минаючи жодної споруди чи атракціону.

Для дітей було організовано майстер-класи з паперопластики, який провела Наталія Катренко, з аквагриму від Світлани Солонченко, фліпчарт «Намалюй радість кольорами» від Ірини Калініченко та Інни Васильєвої.

Також усіх гостей свята чекав чудовий фудкорт з різноманіттям смаколиків та улюблені атракціони.

Будинок культури гостинно розпахнув свої двері, де на братчан та гостей селища чекала святкова концертна програма за участю кращих виконавців Братської, Бузької та Єланецької громад. Родзинкою програми стала лотерея «Щасливий прогноз».

Перед початком дійства присутніх у залі привітав зі святом голова Вознесенської районної державної адміністрації Сергій Шурабура.

Своє мистецтво глядачам дарували зірки та творчі колективи Братського будинку культури, Будинку творчості школярів та юнацтва, а також гості нашого свята – вокальний ансамбль «Єланецька слобода» (керівник Олександр Слободніченко) та театр пародій «Псай» (керівник та соліст Сергій Піліпенко).

З привітанням зі святом та із запрошенням відвідати Єланецьку громаду звернулась керівник галузі культури Єланецької селищної ради Віра Володимирівна Слободніченко.

В ході розіграшу лотереї глядачі виграли масу цінних, а іноді, й жартівливих призів, люб’язно наданих підприємцями нашої громади, за що ми їм дякуємо. Головний приз вечора – мікрохвильову піч, вручив особисто депутат Вознесенської районної ради, директор ТОВ «Південний термінал» Олександр Бачин.

Після концерту усі охочі пригощалися юшкою та кулішем, майстерно приготовленими Іриною Слободянюк, досхочу танцювали під улюблені хіти на дискотеці. Кульмінацією урочистих заходів став святковий салют.

Завдяки зусиллям багатьох людей в нашому селищі з’явилось таке чудове місце, де можна активно провести час усією родиною, або ж просто відпочити від щоденних турбот. Воно стало улюбленим місцем братчан та жителів громади ще до його відкриття. Дякуємо усім, хто долучився до його створення. Ще багато завдань стоїть перед нашою громадою, які ми спільними зусиллями обов’язково виконаємо! Адже ми громада – ми одна сім’я!

Детальний фотозвіт про проведення урочистих заходів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь