Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформаційне повідомлення про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні об’єкта комунальної власності

Дата: 20.09.2021 08:07
Кількість переглядів: 171

Інформаційне повідомлення про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні об’єкта комунальної власності - будівля котельні Братського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів в смт. Братське, за адресою: вул. Живковича,17

Інформація про об’єкт приватизації:

Найменування об’єкта приватизації: будівля котельні Братського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів загальною площею 128,8 кв.м , площею забудови 147,3 кв.м. Місцезнаходження об’єкта: 55401, Миколаївська  обл., смт.Братське, вул.Живковича,17  

Балансоутримувач: комунальна установа «Братський центр фінансово- господарського та навчально-методичного забезпечення закладів освіти, культури, туризму, молоді та спорту Братської селищної ради Братського району Миколаївської області», код за ЄДРПОУ 39039082, контактні дані: тел. (05131) 9-12-00.

Відомості про об’єкт приватизації: Будівля котельні Братського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів загальною площею 128,8 кв.м , площею забудови 147,3 кв.м., одноповерхова, без підвалу. Безкаркасна, з несучими поперечними стінами  1970 року забудови. Будівля не використовується. Стан аварійний (відповідно до технічного звіту №20/05/2020-04-ТЗ)

Відомості про земельну ділянку, на якій розташований об’єкт приватизації: земельна ділянка розташована за адресою:

Миколаївська обл., смт. Братське, вул. Живковича,17, цільове призначення земельної ділянки комунальної власності – для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти. Сформована.

Інформація про договори оренди: Зазначені нежитлові приміщення є вільними, в оренду не передані.

Інформація про електронний аукціон:

Дата проведення аукціону: 12 жовтня 2021 року

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні, аукціоні із зниженням стартової ціни (подання цінових аукціонних пропозицій) встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19-30 до 20-30 дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється електронною торговою системою  для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 16-15 до 16-45 дня проведення електронного аукціону.

 

Час і місце проведення огляду об’єкта: ознайомитися з об`єктом можна в робочі дні з 8-00  до 16-00 за місцем його розташування, звернувшись до організатора аукціону. Телефон  для довідок: (05131) 9-12-00 у смт. Братське.

Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта:

Приватизація окремого майна здійснюється відповідно до вимог Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 №432 (із змінами).

Покупець об’єкта приватизації має відповідати вимогам, передбаченим ст.8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Для участі в електронному аукціоні, особа яка має намір взяти участь у ньому, через свій особистий кабінет здійснює подання заяви і завантаження електронних копій документів та документи, що підтверджують сплату реєстраційного та гарантійного внесків з рахунку потенційного покупця відкритого в українському або іноземному банку (крім банків держав, внесених FATF до списку держав, що не співпрацюють у сфері протидії відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом).

Стартова ціна об’єкта для продажу на аукціоні дорівнює балансовій вартості, яка становить 16569,12 грн (без ПДВ).

Розмір гарантійного внеску: 828,46 грн.

Стартова ціна об’єкта для продажу на аукціоні із зниженням стартової ціни: 8284,56 грн (без ПДВ).

Розмір гарантійного внеску: 414,23 грн.

Стартова ціна об’єкта для продажу на аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 8284,56 грн (без ПДВ).

Розмір гарантійного внеску: 414,23 грн

На ціну продажу, що складеться за результатами аукціону, нараховується ПДВ.

Розмір реєстраційного внеску: 1200,00 грн.

Організатор аукціону: Братська селищна рада, адреса: 55401, Миколаївська область, смт. Братське, вул. Миру, буд. 131, e-mail  sil_rada_bratskoe@ukr.net, тел. (05131) 9-13-92.

Час роботи служби з організації аукціону:

контактна особа від Братської селищної ради, яка є відповідальною за забезпечення можливості огляду об’єкта: Грицан Світлана Анатоліївна, тел.067 947 60 02,                       e-mail: kybratskoe@gmail.com. Час роботи у робочі дні з 8-00 до 17-00, у п’ятницю – з 8-00 до 16-00.

 

Додаткова інформація:

 

На офіційному веб-сайті адміністратора ДП «ПРОЗОРО-ПРОДАЖІ» зазначені реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків https://prozorro.sale/info/elektronni–majdanchiki–ets–prozorroprodazhi–cbd.

Оператор електронного майданчика здійснює перерахування: в національній валюті – на рахунок № UA118999980314161905000014452,  одержувач: Миколаїв. ГУК/  ТГ смт.Братське /31030000, Банк  одержувача: Казначейство України, код ЄДРПОУ 37992030, суми сплачених учасниками аукціону реєстраційних внесків протягом п’яти робочих днів з дня проведення електронного аукціону.

– на рахунок № UA 118999980314161905000014452,  одержувач: Миколаїв. ГУК/  ТГ смт.Братське /31030000, Банк  одержувача: Казначейство України, код ЄДРПОУ 37992030, сплачений гарантійний внесок переможця електронного аукціону протягом п’яти робочих днів з дня опублікування договору купівлі-продажу об’єкта приватизації в електронній торговій системі в рахунок оплати ціни продажу об’єкта приватизації переможцем.

Технічні реквізити інформаційного повідомлення:

Унікальний код, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку

об’єктів, що підлягають приватизації, в електронній торговій системі: UA-AR-P-2021-09-20-000001-1

Період між аукціонами:

аукціон  – аукціон із зниженням стартової ціни 30 календарних днів;

аукціон із зниженням стартової ціни – аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій 30 календарних днів.

Крок аукціону на аукціоні: 82,85 грн.

Крок аукціону на аукціоні із зниженням стартової ціни та аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 41,43 грн.

Загальна кількість кроків, на які знижується стартова ціна об’єкта на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій, становить – 10 кроків.

Аукціони будуть проведені в електронній торговій системі «ПРОЗОРО.ПРОДАЖІ» (адміністратор). Єдине посилання на веб-сторінку https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2, на якій є посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір.

 

Додаткові умови:

 

Всі витрати, пов’язані з укладанням договору купівлі-продажу об’єкта приватизації, його нотаріальним посвідченням та реєстрацією права власності на об’єкт нерухомого майна бере на себе покупець.

При укладанні договору купівлі - продажу об’єкта приватизації з покупцем, на ціну продажу об’єкта нараховується ПДВ (податок на додану вартість) у розмірі 20 (двадцяти) відсотків, який сплачується покупцем в порядку, визначеному чинним законодавством.

Покупець зобов’язаний врегулювати питання землекористування згідно вимог діючого законодавства України.

Покупець зобов’язаний утримувати об’єкт приватизації в належному санітарно-технічному стані, згідно вимог законодавства України;

Виконання покупцем інших вимог, обов»язковість яких визначена Законом України «Про приватизацію державного і комунального майна».         

 

 

 

Керуючий справами,

секретар виконкому                                                                              Дмитро КОЗИРЕВИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь