Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запобігання та протидія булінгу в навчальних закладах

Дата: 20.09.2021 09:27
Кількість переглядів: 218

16 вересня 2021 року  начальником відділу «Братське бюро правової допомоги» Вознесенського МЦ з НБВПД Василем Чорновалюком з метою виконання доручення в межах правопросвітницької діяльності на базі ПТУ № 17 прочитано лекцію на тему: «Запобігання та протидія булінгу в навчальних закладах».

Фото без опису

Поінформовано, що Законом України від 18 грудня 2019 року № 2657-VІІІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, щодо протидії булінгу (цькуванню)», зокрема, внесено зміни до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Закону України «Про освіту», які направлені на удосконалення відносин у сфері протидії булінгу (цькуванню).

З метою створення безпечного освітнього середовища в закладі освіти має бути запроваджений комплексний підхід у сфері запобігання та протидії проявам булінгу (цькування), в якому слід відмітити два ключових напрями: управлінський та просвітницький.

Лекція мала на меті поглиблення та розширення знань щодо основних аспектів теми, зокрема, термінології питання та дієвих механізмів протидії булінгу, підлітками отримано теоретичні знання про булінг, зокрема, що це таке, які види існують, як протидіяти такому «явищу», при цьому, акцентувалась увага на відповідальності за вчинення таких дій. Слухачі  активно брали участь в обговоренні, висловлювали свої думки.

Начальником відділу також проведено інформаційну кампанію та роздано буклети на правову тематику системи БПД, візитівки з контактними даними Вознесенський місцевий центр з надання БВПД та бюро.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь