Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пам’яті великого аграрія, господарника Олександра Олексійовича Казаріна

Дата: 17.09.2021 11:03
Кількість переглядів: 4488

Життя людське, немов тоненька нитка, обривається раптово, зупиняючи людину на життєвій дорозі. Так несподівано воно ділиться на періоди «До» і «Після»,  а від цього ще більша гіркота та  біль втрати. Олександр Олексійович Казарін – Заслужений працівник сільського господарства України, керівник ССПП «Куйбишева», екс-депутат Миколаївської обласної ради 7 скликань. Перелік звань, посад, нагород можна було б продовжити. Але ситуація від цього не зміниться і про нього ми вже будемо говорити в минулому часі: «Він жив, він був, він говорив, він прагнув змінити цей світ на краще».

Раптово, 16 вересня 2021року, зупинилось його серце, відлетіла у вічність душа, завершився земний шлях, політ думки, втілення планів на перспективу, яких у нього було досить багато. Він вмів мислити глобально, братись за складні в реалізації проекти, але по собі залишив збудовані водогони та газопроводи, дороги, будинки, об’єкти соціальної сфери, повністю перебудував інфраструктуру господарства, не боявся експериментувати. Мав мужність брати на себе відповідальність за прийняття важливих рішень, відстоював інтереси колишнього району і своєї громади у непростих економічних та політичних умовах.

Водночас Олександр Олексійович був Людиною, у якої сотні краян отримували допомогу чи просто пораду. Завжди радо зустрічав та запрошував на гостину, допомагав учасникам бойових дій (вважав це синівським обов’язком), не цурався проблем воїнів АТО чи афганців, під опікою були діти-інваліди та будинок пристарілих. Його досвід і приклади мудрих вчинків стануть у нагоді не одному прийдешньому поколінню.

В ці непрості та скорботні дні депутатський корпус Братської селищної ради, її виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття дружині Наталі Володимирівні, донькам Вікторії та Альоні з їх родинами, Новомарївській громаді (у витоків створення якої він стояв), членам ССПП «Куйбишева», беззмінним  керівником якої він був більш як чверть століття, односельцям, яких він завжди підтримував. 

Нехай Господь пошле йому Царство Небесне та вічну пам’ять. Хто знав його, - згадайте, пом’яніть.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь