Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВЗАЄМОДІЯ - провідник у світ е-демократії

Дата: 15.09.2021 10:25
Кількість переглядів: 1806

Міністерство цифрової трансформації України є головним органом у системі центральних органів виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізацію державної політики, зокрема, у сфері електронної демократії, яке відповідно до покладених на нього завдань здійснює заходи щодо створення та забезпечення функціонування онлайн-платформи взаємодії органів виконавчої влади з громадянами та інститутами громадянського суспільства (Абзац десятий підпункту 3 пункту 4 Положення про Міністерство цифрової трансформації України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 вересня 2019 року № 856).

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» з 13 вересня 2021 року забезпечена технічна можливість проведення конкурсів із визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка на онлайн-платформі «Взаємодія», доступна за посиланням: https://vzaemo.ciiia.gov.ua/.

Інститути громадянського суспільства зможуть подавати пропозиції своїх проектів та в разі перемоги отримувати державні гранти на їх реалізацію. Відтепер всі етапи – від оголошення конкурсу до визначення переможців – відбуватимуться онлайн. Сервіс працює у тестовому режимі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь