Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділі, установ та організацій Братської селищної ради

Дата: 15.09.2021 09:30
Кількість переглядів: 1402

13 вересня Неля СОБКО провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділі, установ та організацій Братської селищної ради.

 

Фото без опису

На засіданні було заслухано низку питань, зокрема:

- проведення наради зі старостами територіальної громади, на якій буде заслухано їхні звіти про проведену роботу на старостинських округах, про виконання планових показників надходжень до бюджету, про стан вакцинації населення, стан підготовки до опалювального сезону та інші.

- про виконання планових показників надходжень до бюджету. З даного питання виступила начальник фінансового відділу селищної ради Ніла МИРНЕНКО, яка доповіла про виконання бюджету за період січень-вересень на 105,3%. До річних призначень виконання доходів становить 70%. Вказала на необхідності мобілізувати надходження за землю з фізичних осіб.

- про організацію шкільного харчування. З даного питання доповіла начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Наталія КОВАЛЬ. Розповіла про участь у регіональному форумі «Реформа системи шкільного харчування» в роботі форуму взяли участь Сергій Шкарлет - міністр освіти і науки України, Віктор Ляшко – міністр охорони здоров'я України, Любомира Мандзій – заступниця міністра освіти і науки України, Владислава  Магалецька – голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів, який відбувся у м.Одеса. На форумі розглядалися питання: Реформа шкільного харчування, Складові та єдине бачення; Нові форми харчування: впровадження та контроль.

- про підготовку до опалювального сезону. З даного питання виступили начальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ, розвитку інфраструктури та надзвичайних ситуацій Микола АГАРКОВ, директор комунальної установи «Братського центру фінансово-господарського та навчально-методичного забезпечення закладів освіти, культури, туризму, молоді та спорту» Світлана ГРИЦАН, директор територіального центру соціального обслуговування Оксана Онопрієнко.

- про обстеження сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах та сімей в яких діти перебувають під опікою. З даного питання доповіла головний спеціаліст служби у справах дітей Людмила Команівська.

За результатами розгляду питань зроблено детальний аналіз стану справ та надано відповідні доручення відповідальним посадовим особам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь