Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підвищення рівня правової освіти населення

Дата: 09.09.2021 08:10
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

08 вересня 2021 року згідно раніше досягнутої домовленості начальником відділу «Братське бюро правової допомоги» Вознесенського МЦ з НБВПД Василем Чорновалюком з метою підвищення рівня правової освіти населення проведено правопросвітницькі заходи для осіб, які перебувають на обліку в Братській районній філії Миколаївського обласного центру зайнятості, прочитано лекцію: «Про договір оренди землі», під час якої довів до відома присутніх головні аспекти теми, зокрема, щодо основних умов договору оренди землі, процедури внесення, поновлення та припинення договору оренди землі.

Крім цього, поінформовано, що з 1 липня 2021 року набрав чинності Закон України від 31 березня 2020 року № 552-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо умов обігу земель сільськогосподарського призначення». Цей закон відкрив ринок землі сільськогосподарського призначення в Україні.

Начальником відділу також проведено інформаційну кампанію та роздано буклети на правову тематику системи БПД, зокрема, із земельних питань, візитівки з контактними даними Вознесенський місцевий центр з надання БВПД та бюро.

Фото без опису

08 вересня 2021 року начальником відділу «Братське бюро правової допомоги» Вознесенського МЦ з НБВПД Василем Чорновалюком з метою підвищення рівня правової освіти населення проведено правопросвітницький захід для осіб, які перебувають на обліку в Братській районній філія Миколаївського обласного центру зайнятості, прочитано лекцію: «Права та обов’язки осіб при проведенні профілактичних щеплень», під час якої довів до відома присутніх основні аспекти теми, зокрема, щодо термінології питання та дієвих механізмів реалізації.

Начальником відділу також проведено інформаційну кампанію та роздано буклети на правову тематику системи БПД, візитівки з контактними даними Вознесенський місцевий центр з надання БВПД та бюро.

Фото без описуЗ метою забезпечення потреб громадян в правовій допомозі начальником відділу «Братське бюро правової допомоги» Вознесенського МЦ з НБВПД Василем Чорновалюком забезпечено роботу дистанційного (консультаційного) пункту доступу до БПД на базі Братської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості, на прийом за консультацією звернулась три особи із цивільного, спадкового та земельного права, на підняті питання надано обґрунтовані консультації, зокрема, письмову консультацію із земельного права та відповідні інформаційні матеріали (буклети).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь