Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Профілактика бездоглядності та правопорушень серед дітей у літній період

Дата: 13.08.2021 07:55
Кількість переглядів: 637

На виконання заходів по профілактиці бездоглядності та правопорушень серед дітей у літній період 2021 року на території Братської селищної ради та з метою проведення перевірок щодо підготовки дітей до нового навчального року, забезпечення паливом на зиму службою у справах дітей Братської селищної ради спільно з Братським центром соціальних служб Братської селищної ради та представниками відділення поліції №1 Вознесенського районного управління поліції ГУНП в Миколаївській області проведені профілактичні заходи (рейди).


Фото без опису

З 02.08.2021 року по 10.08.2021 року проведено б рейдів по території смт Братське, с.Антонове, с.Новоолександрівка, с.Сергіївка, с.Михайлівка під час яких обстежено матеріально-побутові умови проживання 11 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. За результатами рейдів 3 дітей влаштовано до комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Южноукраїнської міської ради в зв’язку із відсутністю належного батьківського піклування.

 

Під час відвідування сімей у смт Братське представником поліції складено протокол по ст.184 адміністративного кодексу України на гр. Г., яка безвідповідально відносилася до лікування своєї дитини, вживала алкогольні напої, залишала малолітню доньку без нагляду. Дівчинку направлено на обстеження до КИП «Вознесенська багатопрофільна лікарня» та призначено лікування сімейним лікарем.

 

У селах Сергіївка та Михайлівка під час відвідування сімей, у яких виховується 4 і більше дітей проведено бесіди з батьками щодо відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків, створення умов для проживання, виховання та навчання дітей, використання державної соціальної допомоги на потреби дітей, підготовки до нового навчального року.

 

За результатами обстеження умов проживання сім’ї гр. Т. на утриманні якої перебуває 4 малолітніх дітей вирішено розглянути питання про виконання нею батьківських обов’язків на засіданні комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Братської селищної ради та направлено клопотання до відділення поліції на притягнення матері до відповідальності.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь