Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів Братської селищної ради, установ та організацій

Дата: 12.07.2021 16:10
Кількість переглядів: 826

Братський селищний голова Неля СОБКО провела нараду з керівниками установ, організацій та структурних підрозділів Братської селищної ради.

На засіданні розглянуто ряд питань та заслухано доповіді відповідальних осіб.

Фото без опису

Начальник фінансового відділу селищної ради Ніла Мирненко  проінформувала про стан сплати податку на доходи фізичних осіб, земельного податку та інших надходжень. Відмітила позитивну динаміку зростання відсотків виконання плану сплати податків.

Керівник Братського відділу ДПІ Людмила ВЛАСЕНКО доповіла про надсилання платникам податків податкових повідомлень-рішень, про залучення до цієї роботи спеціалістів із старостинських округів, про проведену роз’яснювальну роботу щодо сплати земельного податку.

Начальник відділу земельних та екологічних питань, економіки та АПК Дмитро НІКІТІН доповів з питання щодо перегляду орендної плати за використання земельних ділянок в сторону їх збільшення.

Також було сплановано роботу на тиждень: підготовка до засідання виконавчого комітету селищної ради; заходи з підготовки до святкування 30-ї річниці Незалежності України, засідання оргкомітету з даного питання; підготовка до засідання комісії з питань формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Неля СОБКО наголосила на необхідності вирішення питання впорядкування стихійної торгівлі біля ринків по вулиці Вороніна, звернула увагу на необхідності здійснення контролю за благоустроєм прилеглих територій підприємств та організацій, розташованих на території селища та громади, та територій білля присадибних ділянок.

За результатами розгляду питань надано відповідні доручення відповідальним виконавцям.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь