Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Адміністративні послуги є провідним засобом реалізації прав громадян у сфері виконавчої влади, адже абсолютна більшість справ, що вирішуються органами публічної адміністрації, ініціюються самими громадянами і стосуються їхніх суб'єктивних прав

Дата: 06.07.2021 13:28
Кількість переглядів: 439

Адміністративні послуги є одним із вагомих факторів, які визначають рівень забезпечення державою належних умов життя своїх громадян. З цією метою відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» було створено Центр надання адміністративних послуг Братської селищної ради (ЦНАП). Адреса розташування: 55401, Миколаївська область, смт Братське, вул. Миру, 131.

Фото без опису

Адмінцентром обслуговується населення Братської та Новомар’ївської об’єднанних територіальних громад, загальною чисельністю 17,5 тис. осіб. Організація надання адміністративних послуг у Центрі здійснюється адміністраторами,  державними реєстраторами та фахівцями відділу соціального захисту селищної ради.

На даний час громадяни та суб'єкти господарювання мають змогу отримати 206 видів послуг (перелік адміністративних послуг затверджено рішенням Братської селищної ради №19 від 29 січня 2021 року та включає адміністративні послуги органів виконавчої влади, перелік яких затверджується Кабінетом Міністрів України). Громадянам постійно надаються консультації відносно надання адміністративних послуг за різними напрямками діяльності. В цьому півріччі працівниками ЦНАП було надано близько 814 консультацій.

За І півріччя 2021 року  надано 2664 послуг (на 1 тис. наявного населення надано 152 послуги), з них: 

1 суб’єктом надання якої є облдержадміністрація(подання декларації про відходи);

686 послуг райдержадміністрації (послуги соціального характеру);

328 територіальних органів центральних органів виконавчої влади (щодо питань земельних ресурсів, подання декларацій по самочинно збудованих об’єктах та ін.).

1649 послуг суб’єктом надання яких є Братська селищна рада (державна реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, державна реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та ін.).

Популярні послуги за якими звертаються до Центру – це реєстрація місця проживання, витяги з Державного земельного кадастру, державна реєстрація земельної ділянки, отримання витягу про нормативно-грошову оцінку земельної ділянки, послуги з містобудування та архітектури, державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень та реєстрації бізнесу, інформації з держ.реєстрів України щодо речових прав на нерухоме майно.

З початку року 2021 року направлено 81150 грн. доходів до загального фонду районного бюджету за надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації.

 

Начальник відділу

адміністративних послуг

та державної реєстрації                                     Ірина ШУКАЙЛО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь