Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Цифрограм!: Цифрова освіта для усіх бажаючих

Дата: 05.07.2021 14:08
Кількість переглядів: 650

Ми живемо в еру стрімкого розвитку цифрових технологій. Цифровізація проникає в усі сфери нашого життя. За допомогою смартфона кожен бажаючий може отримати будь-які послуги, як від державних органів влади, так і від бізнесу.

Фото без опису

Сьогодні ми, не виходячи з дому, платимо за комірне, замовляємо квитки на всі види транспорту, здійснюємо покупки будь-яких товарів. Щоб орієнтуватись в цьому океані нововведень та новітніх технологій, кожному громадянину України треба постійно підвищувати свою цифрову грамотність.

Відповідно до виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020 року №471, зокрема, цілі: «Українець, який хоче мати цифрові навички, може їх вільно набути», Міністерство цифрової трансформації запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», яка доступна в мережі Інтернет за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/.

Наразі на онлайн-платформі кожен громадянин може безкоштовно опанувати цифрові навики з новим сучасним форматом - освітні серіали. На платформі доступний онлайн-курс «Цифрова грамотність для державних службовців» (https://osvita.diia.gov.ua/courses/civil-servants), який охоплює можливості та особливості функціонування безкоштовних сервісів Google для використання в професійній діяльності та повсякденному житті.

То ж, ПРОХОДЬ ЦИФРОГРАМ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь