Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На завершення насиченого робочого тижня Неля Собко провела низку нарад

Дата: 05.07.2021 10:32
Кількість переглядів: 886

02 липня селищний голова Неля Собко провела ряд нарад різного рівня.

Спочатку відбулася розширена рада з представниками старостинських округів на якій було розглянуто питання виконання дохідної частини бюджету, кампанія декларування, зроблено аналіз по кожному старостинському округу, визначено заходи та завдання по виконанню планових показників. Начальник фінансового управління Ніла Мирненко зробила повний аналіз сплати за землю, нерухомість та інші види надходжень.


В області стартувала спільна кампанія податківців та органів місцевого самоврядування, під умовною назвою «Урожай», яка передбачає мобілізацію всіх наявних ресурсів по легалізації праці найманих працівників, вчасної сплати податків розрахунків за паї.

На цьому питанні детально зупинилася начальник Братського відділення податкової інспекції Людмила Власенко, було розроблено графік виїздів на округи.

 

Начальник відділу ЖКГ Микола Агарков доповідав з питання підготовки до опалювального періоду закладів соціальної сфери, проведення тендерів на закупівлю вугілля для загальноосвітніх закладів, встановлення вузлів обліку газу. Було розроблено конкретний план заходів по кожній галузі та визначено виконавців.

 

В громаді активними темпами йде процедура вакцинації від COVID-2019. З цього питання доповіла заступник селищного голови Наталя Беньковська. За останніми статистичними даними центру первинної медико-санітарної допомоги вакциновано 466 осіб - це медичні працівники, поліцейські, особи з групи ризику. Заклади медицини запрошують на вакцинацію.

 

Відповідно до Указу Президента України В.Зеленського розпорядження голови Миколаївської обласної державної адміністрації  В.Кіма та селищного голови Н.Собко створено оргкомітет та затверджено заходи по відзначенню великих державних свят - Дня Прапора, та 30-річчя Незалежності України. Кожен район отримав символ свята «Квітка надії», яка буде внесена до єдиного суцвіття талантів та презентована 24 серпня на головній площі країни.

 

Братська територіальна громада розпочала підготовку заходів під єдиною назвою «30 добрих справ громади». Ще з початку року старостинські округи визначились із колом питань, які потрібно вирішити та спланували заходи.

Це - і створення хештегів, муралів, челенжів різного спрямування;

- проведення і презентація виставок створення ярмаркового містечка та велика концертна програма із суцвіття талантів в громади;

- 3 дні на передодні свята відбуватимуться спортивні змагання, конкурси, делегація Братської громади побуває на урочистостях у Миколаєві.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь