Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виїзний прийом громадян та робоча поїздка до Кривопустоського старостинського округу

Дата: 03.07.2021 15:54
Кількість переглядів: 372

1 липня 2021 року у Кривопустоському старостинському окрузі заступником селищного голови Наталією Беньковською, спільно із старостою Катериною Сінченко, начальником відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Наталією Коваль, начальником служби у справах дітей Іриною Афанасьєвою проведено виїзний прийом громадян.

Фото без опису

Громадянини, які прийшли на прийом, піднімали питання впорядкування сміттєзвалища, ремонту водопровідної мережі, доріг, виїздів сімейних лікарів на села для профілактичних оглядів, притягнення до відповідальності осіб, що не здають декларації та не сплачують податки.

Фото без опису

Фото без опису

Під час робочої поїздки здійснено обстеження сімей, що знаходяться під супроводом, у селах Крива Пустош, Кудрявське, Соколівка, Кам`януватка. Вивчено умови проживання дітей, їхні потреби, проведено профілактичні бесіди з батьками щодо виконання ними батьківських обов’язків.

Фото без опису

Фото без опису

На території старостинського округу тривають роботи щодо поліпшення стану дорожньої інфраструктури. Братська селищна рада щиро дякує  небайдужим громадянам, які долучились до цієї справи. Слід відзначити Юрія Ларченка, який взяв на себе левову частку доставки буд. матеріалів та виділив працівників для засипання ям, Сергія Цимбала, Анатолія Попкова, Олександра Давидовича, які зробили частину дороги від Антонополя, розпочали по Кривій Пустоші.

Дощі цього року не дають змоги вчасно привести до порядку величезні території, але на кладовищах сіл Крива Пустош та Кудрявське викошено, дякуючи Юрію Миколайовичу Ларченко. Активно працюють в цьому напрямку і в Соколівці, роботи проведено за активного сприяння місцевих землекористувачів.

Проблемними питаннями в Кам'януватці, з якими звернулися жителі села, стали - ремонт клубу, влаштування до інтернатного закладу одинокого громадянина, встановлення лічильників води, відновлення вуличного освітлення та обкіс доріг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь