Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З нагоди двадцять п’ятої річниці Конституції України та Дня молоді 27 червня 2021 року в Братському Будинку культури відбулися урочисті заходи «Україна – це МИ!»

Дата: 28.06.2021 08:51
Кількість переглядів: 514

З нагоди  двадцять п’ятої річниці Конституції України та Дня молоді 27 червня 2021 року в Братському Будинку культури відбулися урочисті заходи «Україна – це МИ!»

28 червня 1996 року Верховна Рада України прийняла Основний закон – першу Конституцію новітньої Української держави. З прийняттям цього доленосного документа було закріплено правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. Конституція врахувала історичний досвід українського народу та кращі світові традиції. Основний закон визначив найціннішим життя людини, її здоров’я, честь і гідність, надав кожному українцю можливості для самоорганізації, свободу слова та віросповідання.

З нагоди цієї вікоповної події в Братській селищній раді проведено низку заходів, кульмінацією яких стала святкова програма «Україна – це МИ!»

Фото без опису

В залі Братського Будинку культури зібрались не тільки жителі селища, а й представники усіх старостинських округів громади.

Братський селищний голова Неля Собко та заступник голови Вознесенської районної державної адміністрації Антоніна Шарата привітали присутніх з 25-ою річницею Конституції України та Днем молоді.

Братщина  - край талановитих та працьовитих людей. З нагоди свята, найкращих представників громади було відзначено почесними грамотами та подарунками.

Після церемонії нагородження, до присутніх у залі звернулась приватний підприємець Ольга Дарієнко. Вона привітала присутніх зі святом, щиро подякувала своїм рідним, своєму трудовому колективу, своїм клієнтам за допомогу в досягненні успіхів, а керівництву громади за визнання та натхнення.

Фото без опису

З привітальною промовою виступила депутат селищної ради Тетяна Рябова та повідомила присутніх про відкриття чудової фото-зони в нашому селищі, на зведення якої не було витрачено жодної копійки бюджетних коштів. Подякувала голові селищної ради за наполегливість та плідну працю на благо розвитку нашої громади.

Далі художні колективи Будинку культури своїми виступати дарували справжню насолоду та святковий настрій присутнім у залі, за що вдячні глядачі щиро нагороджували їх бурхливими оплесками.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь