Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підсумки обласного фестивалю дитячої творчості «Art-mix»

Дата: 10.06.2021 13:14
Кількість переглядів: 417

5 червня 2021 відбувся шостий обласний фестиваль дитячої творчості «Art-mix» дистанційно. Метою заходу є розвиток та популяризація дитячої творчості, формування художніх смаків на кращих зразках української та світової культурної спадщини, збагачення репертуару дитячими високохудожніми творами класиків та сучасних авторів та залучення талановитих дітей до активної участі у культурному житті Миколаївщини.

Участь у фестивалі взяли понад 300 талановитих та обдарованих дітей з усієї Миколаївщини, які змагались у двох номінаціях: «Вокальне мистецтво» та «Декоративно-прикладне мистецтво».

У номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» до заходу долучилися яскраві юні таланти від 9 до 16 років з різних куточків нашої області.

Кожен учасник презентував оригінальні конкурсні роботи на дуже цікаву «пухнасту» цьогорічну тему «Котоманія». Було представлено багато різних напрямів як із сучасного, так і традиційного видів мистецтва: живопис, джгутову техніку, печворк, батик, кераміку, в’язання, канзаші, пластилінографію, декоративний розпис, м’яку іграшку, вітраж, валяння і пінопластику.

Митці показали у своїх роботах різноманітні характери й образи своїх домашніх улюбленців, що підкорили своєю оригінальністю і приємно вразили журі.

 

Переможці щорічного обласного фестивалю дитячої творчості «Art-mix»:

Номінація «Декоративно-прикладне мистецтво» І місце:

Федорченко Дарина – Галицинівський сільський клуб Галицинівської сільської ради Миколаївського району;

Назаренко Анастасія – зразковий художній колектив гуртка ліплення «Пластилінова ворона» Будинку дитячої творчості Веселинівської селищної ради Вознесенського району;

Клімачкова   Лілія – народна студія декоративно-прикладного мистецтва «Джерело» КЗ «Центр культури і дозвілля Новобузької міської ради» Баштанського району;

Артьомова Анастасія – народна студія образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Джерельце» с.Новокостянтинівка Братської селищної ради Вознесенського району;

Данілов Максим – народна студія образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Джерельце» с.Новокостянтинівка Братської селищної ради Вознесенського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь