Братська селищна рада
Миколаївська область, Вознесенський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 25.05.2021 18:30
Кількість переглядів: 282

Фото без опису

25 травня 2021 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Братської селищної ради на чолі з заступником голови Наталією Беньковською.

На засіданні комісії розглянуто 5 питань згідно порядку денного:

  1. Щодо направлення малолітньої дитини 5 років  на обстеження до обласної дитячої лікарні, виконання батьками батьківських обов’язків по відношенню до дітей та використання державної соціальної допомоги.
  2.  Про доцільність позбавлення батьківських прав та надання відповідного висновку для звернення заявниці до Братського районного суду. Членами комісії розглянуто надані документи та прийнято рішення.
  3. Про перевезення малолітньої дитини, позбавленої батьківського піклування з Житомирського спеціалізованого будинку дитини до Миколаївського будинку дитини. Дитина має статус дитини, позбавленої батьківського піклування та потребує влаштування до сімейних форм виховання. Заступником голови селищної ради запропоновано ряд необхідних заходів для вирішення даного питання.
  4.  Про затвердження заходів по профілактиці бездоглядності, правопорушень та злочинності серед неповнолітніх на території Братської селищної ради  на літній період 2021 року. Під час розгляду питання акцентовано увагу на актуальність проблеми бездоглядності та правопорушень серед дітей на літній період, визначено ряд заходів по проведенню денних та вечірніх рейдів, обстеження умов проживання дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.
  5. Погоджено членами комісії  індивідуальні плани соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в сім’ях опікунів та піклувальників.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь